Lactogyn Gel s aplikatorom

Lactogyn Gel s aplikatorom

LACTOGY® gel uklanja suhoću rodnice i intimnog područja.
C033391
12,99 €
(259.8€ za 1 KG) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

SASTAV: Voda pročišćena, propil englikol, hidroksietil celuloza, kalijev sorbat, laktatna kiselina.

Lactogyn vaginalni gel sredstvo je kojim se pospješuje vlaženj   e intimnog područja. Gel sprj  ečava nelagodu uzrokovanu suhoćom i osi  gurava dugotrajnu i optimalnu vlažnost rodnice. Nježan je i nije štetan pri primjeni   .Uzroci suhoće intimnog područja mogu biti razni. Suhoća se uobičajeno javlja u razdoblj u klimakterija kada se smanjuj   e količina ženskih spolnih hormona, a česta je u postmenopauzi i kod starijih žena.Međutim, suhoća nije rijetka ni kod mladih žena, a nastaj   e ugl   avnom kao posljedi   ca raznih tjelesnih i psihičkih pri  tis aka, nezadovoljstva i intenzivnog stresa. Zbog suhoće i simptoma koji se javljaj   u, mogunastati neugodnosti prilikom spolnog odnosa. Nasuprot tome, ukoliko je područje rodnice podmazano gelom, olakšava se intimni kontakt i postiže zadovoljstvo. Odmah nakon nanošenj   a Lactogyn gela nestaj   e suhoća vagine i intimnog područja, a ostaj   e osj  ećaj vlažnosti i glatkoće. Gel neostavlja tragove na odjeći i lako se ispire vodom. Istisnite mal   o Lactogyn gela na čisti prst i nanesi  te na intimno područje. Za nanošenj   e gela dublj e u rodnicu koristi se priloženi aplikator. Za punjenj   e aplikatora potrebno ga je pričvrstiti na otvor tube i istisnuti mal   o gela. Aplikator skinuti s tube i nakon što se umetne u rodnicu, istisnuti gel. Može se koristiti neograničeni broj puta, prema potrebi. Nakon primjene aplikator treba oprati u mlakoj vodi, dobro obrisati i čuvati na suhom mjestu.Lactogyn gel može se nanijeti i na muško spolovilo ili vanjsku površinu kondoma, ili koristiti za olakšavanje umetanja tampona, rektalnih termometara i klistir a

 

Uporaba:
Istisne se malo gela na čisti prst i nanese na intimno područje
Za nanošenje gela dublje u rodnicu koristi se priloženi aplikator
Gel se može koristiti neograničeni broj puta, po potrebi

 

Veličina: 50 g

Registracija
Kozmetika
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Intimno područje
Problemi kože
Gubitak čvrstoće - menopauza

Hrvatska kompanija s globalnim dosegom. S više od tisuću zaposlenika, JGL Grupa danas posluje na ukupno 60 tržišta svijeta. Fokusirani su na održiv i dugoročan rast.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu