Nuxe Reve de Miel Balzam za usne u stiku
40

Preporučuju dermatolozi

Nuxe Reve de Miel Balzam za usne u stiku

Rêve de Miel® Stick Lèvres Balzam za usne u stiku predstavlja praktičnog saveznika za prekrasne usne, bilo kad i bilo gdje. Formula bogata uljima suncokreta, makadamije i slatkog badema, intenzivno obnavlja lipide u koži. 

C033440 x
7,12 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Rêve de Miel® Stick Lèvres Balzam za usne u stiku predstavlja praktičnog saveznika za prekrasne usne, bilo kad i bilo gdje. Formula bogata uljima suncokreta, makadamije i slatkog badema, intenzivno obnavlja lipide u koži. Med bagrema ih dubinski obnavlja, dok vitamin E djeluje kao štit od štetnih vanjskih utjecaja. Shea maslac, arganovo ulje te ekstrakt ječma umiruju kožu usana i štite od iritacija. Ispucale ili dehidrirane usne su hidratizirane, zaštićene i postaju meke i nježne. Sadrži 90,9 % sastojaka prirodnog porijekla.

Veličina: 4 g

Registracija
Kozmetika
Oblik
Stick
Mjesto primjene
Usne

Neiscrpna strast koju Aliza Jabès crpi iz biljaka udružena s prirodnim osjećajem za prepoznavanje potreba žena i ljubavi prema svojim korijenima stvorili su od NUXE-a zaista jedinstven brend na području prirodne kozmetike. Brojne nagrade, kako među profesionalcima, tako i među potrošačima, pravo su priznanje njegovog uspjeha.

40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu