• %
Klorane Zob tonirani suhi šampon sa zobenim mlijekom
rayno
40

Preporučuju dermatolozi

Klorane Zob tonirani suhi šampon sa zobenim mlijekom

Nježna formula. Za tamnu kosu. Čisti kosu bez vode.

C038779
15,04 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 23/04 do 28/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Ducray sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Obnavlja svježinu i lakoću kose zahvaljujući kombinaciji zobenog mlijeka, omekšavajućih i zaštitnih svojstava, i vrlo apsorbirajućih mikroniziranih prašaka. KLORANE laboratoriji po prvi puta su dodali mineralne pigmente u formulu posebno prilagođenu tamnoj kosi, kako ne bi zaostao vidljiv trag nakon primjene. U samo 2 minute kosi je vraćen volumen. Bez parabena.

Uporaba: Dobro protresite prije uporabe. Držeći bocu na udaljenosti od 30 cm od kose, raspršite proizvod ravnomjerno po kosi; usredotočite se na korijen. Pričekajte 2 minute, a zatim temeljito iščetkajte kosu. KLORANE inovacija za tamnokose: brza i praktična primjena, osvježava kosu između pranja, vraća volumen, ne ostavlja vidljiv trag.

Posebne mjere opreza:  Spremnik je pod tlakom; zaštititi od sunčevog zračenja i ne izlagati temperaturi većoj od 50o C. Ne bušiti ili izlagati vatri čak i kad je prazan. Vrlo lako zapaljivo. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Čuvati od izvora zapaljenja – zabranjeno pušenje. Čuvati od dohvata djece. Ne udišite. Izbjegavajte doticaj s očima. Ne raspršujte u oči. Upotrebljavajte na dobro provjetrenom mjestu. 

Veličina: 150 ml 

Registracija
Kozmetika
Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Problemi kose i vlasišta
Masna kosa
Normalna kosa
rayno
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu