Gilbert Marimer Baby Hipertonične kapi 2,2% 30x5 ml

Gilbert Marimer Baby Hipertonične kapi 2,2% 30x5 ml

Začepljeni nos, prehlada. Sterilno. Od rođenja nadalje. Jednodozno pakiranje.

C056274
12,61 €
(0.42033333333333€ za 1 AMPULA) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

MARIMER BABY HYPERTONIC 

Začepljeni nos, prehlada. Sterilno. Od rođenja nadalje. Jednodozno pakiranje. Pažljivo pročitajte uputu.

MARIMER BABY HYPERTONIC, prirodni proizvod, sterilna je otopina u jednodoznim pakiranjima. Prirodno bogata mineralnim solima i morskim elementima u tragovima, MARIMER BABY HYPERTONIC jednodozna pakiranja preporučena su za novorođenčad (osim prijevremeno rođene novorođenčadi), djecu i odrasle za čišćenje i dekongestiju nosnih dišnih puteva, posebice u slučaju prehlade. Mehanički učinak hipertonične otopine morske vode olakšava uklanjanje nosnih sekreta. Čišćenje nosa pomaže mukoznim membranama u vraćanju svoje obrambene funkcije i pomaže pri normalnom disanju. SASTAV: 100% razrijeđena sterilna i hipertonična morska voda (ekvivalentno koncentraciji soli od 22 g/L).

preporuča se novorođenčadi (osim prijevremeno rođene novorođenčadi), djeci i odraslima:
• za čišćenje nosnih dišnih puteva,
• za dekongestiju začepljenog nosa,
• kao nadopuna liječenju poremećaja uha, grla i nosa.

DOZIRANJE: 1 do 3 puta dnevno po nosnici, ovisno o potrebi.

Uporaba: Oblik jednodoznog pakiranja omogućava laku i sigurnu upotrebu. • Preporuča se poleći novorođenčad, ili dijete postaviti u sjedeću ili stajaću poziciju, s glavom nagnutom u jednu stranu. • Odvojite jednodozno pakiranje i otvorite ga odvrtanjem vrha. • Nježno uvedite vrh u nosnicu i lagano pritisnite jednodozno pakiranje. • Ponovite radnju za drugu nosnicu. • Ispravite glavu kako bi sekret mogao isteći, zatim obrišite višak kod novorođenčadi ili kod djece i odraslih ispušite nos.

NEŽELJENE POJAVE: Na početku upotrebe može se pojaviti osjećaj peckanja ili prolazne iritacije.

MJERE OPREZA: Za novorođenčad, ukapajte proizvod s minimalnim pritiskom kako biste izbjegli opasnost od kontaminacije srednjeg uha.

UPOZORENJA: Ne upotrebljavati u slučaju preosjetljivosti na morsku vodu. Ne koristiti kod prijevremeno rođene novorođenčadi.

UVJETI ČUVANJA: ČUVATI IZVAN POGLEDA I DOHVATA DJECE. Sterilno jednodozno pakiranje je za jednokratnu upotrebu. Ne koristite jednodozno pakiranje koje je otvoreno ili oštećeno zbog opasnosti od kontaminacije mikrobima. Nemojte koristiti nakon isteka datuma roka valjanosti navedenog na jednodoznom pakiranju. Držati dalje od svjetla. Nije za injektiranje.

Proizvođač: Laboratoires Gilbert, 928 Avenue du Général de Gaulle, 14200 Hérouville Saint-Clair, Francuska

Veličina: 30 x 5 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Oblik
Kapi
Tekucina
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Razvoj Laboratorija Gilbert zapocinje davne 1904. godine s proizvodnjom obloga za rane i kurije oci. Od tada pa sve do danas ovaj laboratorij razvija proizvode namijenjene pobolj

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu