Tonimer lab monodose ampule

Tonimer lab monodose ampule

Tonimer lab monodose ampule – sterilna izotonična otopina morske vode s niskim udjelom natrija i blago alkalnim pH. Posebno primjereno za razrjeđivanje i uklanjanje sluzi iz nosnica novorođenčadi, beba i djece s prehladom ili suhim iscjetkom iz nosa.

C057588
6,73 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Tonimer lab monodose ampule - sterilna izotonična otopina morske vode s niskim udjelom natrija i blago alkalnim pH. Posebno pogodan za razrjeđivanje i uklanjanje sluzi iz nosnica novorođenčadi, beba i djece s prehladom ili suhim iscjetkom iz nosa. Može se koristiti i za uklanjanje očnog iscjetka ili ispiranje crvenih, nadraženih i bolnih očiju zbog vanjskih čimbenika (sunce, vjetar, prašina, pelud, dim, suhi zrak) te za čišćenje pupka kod novorođenčadi. Praktična i jednostavna jednodozna ampula razrjeđuje i uklanja nosnu sluz bez promjene fiziološkog pH nosne sluznice. Otopina je izvrsna i za inhalaciju.

 - za novorođenčad, bebe i djecu

-  ne mijennja fiziološki pH sluznice nosa

- razrjeđuje i ukapljuje sluz

- za čišćenje nosa, očiju i pupka

- odlično za inhalacije

Svojstva:

- Sterilna izotonična otopina morske vode s niskim udjelom natrija i blago alkalnim pH.

- Posebno pogodna za razrjeđivanje i uklanjanje sluzi iz nosnica novorođenčadi, beba i djece s prehladom ili suhim iscjetkom iz nosa.

- Može se koristiti i za uklanjanje očnog iscjetka ili ispiranje crvenih, nadraženih i bolnih očiju zbog vanjskih čimbenika (sunce, vjetar, prašina, pelud, dim, suhi zrak) te za čišćenje pupka kod novorođenčadi.

- Otopina je izvrsna i za inhalaciju.

Aktivni sastav: 

Morska voda: Ukapljuje sluz i tako olakšava njeno uklanjanje.

Sastav: izotonična otopina morske vode.

Uporaba: 

- Ravnomjernim okretanjem odlomite gornji dio ampule.

- Stavite dijete na bok i umetnite vrh ampule u gornju nosnicu i stisnite ampulu. Dijete okrenemo na drugu stranu i ponovimo postupak.

- Djeca koja već mogu sama koristiti proizvod trebaju se nagnuti nad umivaonik i nagnuti glavu na jednu stranu. Vrh ampule treba se staviti u gornju nosnicu i stisnuti. Zatim nagnuti glavu na drugu stranu i ponoviti postupak s drugom nosnicom.

- Za ispiranje sluznice oka stavlja se jedna ili više kapi u konjunktivalnu vrećicu. Za uklanjanje očnog iscjetka iz djetetovog oka koristimo sterilnu gazu namočenu u otopinu.

Učestalost uporabe: Polovicu sadržaja ampule koristiti u svaku nosnicu po potrebi, čak i više puta dnevno, 15 dana ili prema savjetu liječnika. U slučaju ispiranja očiju koristiti prema potrebi, čak i nekoliko puta na dan, 15 dana ili prema liječničkom savjetu. Ako se koristi kao inhalacija, koristiti jednom ili dva puta dnevno 15 dana ili prema  savjetu liječnika.

Upozorenje: Nije za injekciju. Nemojte se isključivati ​​10 minuta nakon upotrebe. Prilikom ispiranja oka ampula ne smije doći u dodir s okom ili kapcima. Nemojte ponovno koristiti otvorenu ampulu jer otopina možda više nije sterilna. Čuvajte proizvod izvan dohvata djece. Proizvod zaštitite od sunca i ne izlažite ga temperaturama višim od 40°C.

Veličina: 30 x 5 ml 

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
30
Jedinica mjere
Ampula
Oblik
Tekucina
Mjesto primjene
Nos
Pogodno za
Bebe
Djeca
Dojenčad
Sadrži ostalo
Morska voda
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu