Farmedix NeoRhin Plus sprej za nos

Farmedix NeoRhin Plus sprej za nos

Sprej za nos NeoRhin Plus učinkovita je terapeutska podrška kod simptoma prehlade, curenja nosa i otečene sluznice (začepljenog nosa), za vlaženje i obnavljanje nadražene sluznice nosa, za prevenciju od isušivanja i sprječavanja kontakta s alergenima iz okoliša te za ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa i ispiranje alergena iz sluznice. 

C059589
12,83 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Blagotvorni učinak morske soli, pantenola i prirodnih eteričnih ulja. NeoRhin Plus je prirodni dekongestiv. Odčepljuje nos, smanjuje oticanje sluznice i omogućuje lakše disanje. 

Olakšava simptome prehlade i rinitisa, a posebice osjećaj začepljenog nosa te čisti, vlaži i obnavlja sluznicu nosa. Prikladan za svakodnevnu upotrebu, prevenciju od isušivanja i ispiranje alergena (peludi, prašine) iz nosnica. 

Hipertonična otopina morske soli, pantenol, ulje eukaliptusa (eucalyptus globulus), ulje zvjezdastog anisa (illicium verum)

Pantenol obnavlja vlaži i obnavlja nadraženu i oštećenu sluznicu nosa te potiče brže zacjeljivanje. Eterična ulja eukaliptusa i zvjezdastog anisa olakšavaju disanje tako što stvaraju ugodan osjećaj svježine. Posjeduju antiseptička svojstva koja ublažavaju simptome rinitisa.

Sprej za nos NeoRhin Plus učinkovita je terapeutska podrška kod simptoma prehlade, curenja nosa i otečene sluznice (začepljenog nosa), za vlaženje i obnavljanje nadražene sluznice nosa, za prevenciju od isušivanja i sprječavanja kontakta s alergenima iz okoliša te za ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa i ispiranje alergena iz sluznice. Ne sadrži kemijske aditive i ne izaziva ovisnost. 

Prikladan za svakodnevnu upotrebu, prevenciju od isušivanja i ispiranje alergena. Za djecu (8+) i odrasle. Pogodan za trudnice i dojilje uz prethodnu konzultaciju s liječnikom.

Proizvod je namijenjen odraslima i djeci u dobi od osam godina i više. Ako ste trudni ili dojite, posavjetujte se sa svojim liječnikom prije upotrebe ovog proizvoda. Sprej za nos smije se upotrebljavati najviše 30 dana kao potpora liječenju prehlade. 

Sastav: Hipertonična otopina morske soli (1,1 g / 100 ml), pantenol, hidroksipropilmetilceluloza, eterična ulja eukaliptusa (Eucalyptus globulus), eterična ulja zvjezdastog anisa (Illicium verum), dinatrijev edentat, natrijev hidroksid.

Veličina: 30 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Nos
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Sadrži biljke
Eukaliptus (Eucalyptus)
Zvjezdasti anis (Illicum verum)
Sadrži ostalo
Pantenol
Upozorenje
Prije upotrebe trudnicama se preporučuje savjetovati se s liječnikom.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu