Lyprinol Advanced kapsule

Lyprinol Advanced kapsule

Lyprinol® Advanced je poboljšana verzija Lyprinola® i predstavlja novu generaciju dodataka prehrani.

N
61,43 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 6 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Lyprinol® Advanced je poboljšana verzija Lyprinola® i predstavlja novu generaciju dodataka prehrani.

- Novi patentirani i stabilizirani prirodni ekstrakt morskih lipida bogat omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i astaksantinom

- Patentirani lipidni ekstrakt ESPO-572® je patentirani aktivni komplekslipidnog ekstrakta Novozelandske zelenousne školjke i ulja antarktičkog krila

- Kombinacija ova dva jedinstvena morska sastojka sinergističkim učinkom povećavaju ukupni doprinos djelovanju znatno više od svakog pojedinačno

- Znanstveno dokazan prirodni dodatak prehrani koji doprinosi protuupalnom djelovanju, ublažavanju bolova u zglobovima i olakšanom disanju

- Ne sadrži sintetske tvari i nema poznatih nuspojava, siguran je za dugotrajnu primjenu i može se kombinirati s drugim lijekovima

Značajni znanstveni dokazi, uključujući oko 26 kliničkih ispitivanja, pokazuju da je lipidni ekstrakt Novozelandske zelenousne školjke među najistraženijim prirodnim protuupalnim dodacima prehrani i bez ikakvih poznatih nuspojava.

Poznata su istraživanja kod pacijenata sa artritisom, astmom, intenzivnim sportskim aktivnostima … naporni treninzi, maraton, biciklizam.

Što je Lyprinol® Advanced?

Lyprinol® Advanced je poboljšana verzija Lyprinola® i predstavlja novu generaciju dodataka prehrani.

Osim glavnog aktivnog sastojka, PCSO-524® sadrži ulje krila sa astaksantinom i fosfolipidima.

Ovaj kompleks sastojaka zaštićena naziva ESPO-572® sinergističkog je djelovanja, dizajniran za povećanu i olakšanu apsorpciju djelatnih tvari, a time i povećanju njihove brzine učinkovitosti.

Zašto odabrati Lyprinol® Advanced?

Prirodni, vrlo učinkovit sastojak PCSO-524® sadrži 92 masne kiseline dobivene prirodnim putem iz novozelandske zelenousne dagnje (Perna canaliculus).

50 miligrama patentiranog aktivnog sastojka u jednoj kapsuli, što Lyprinol® čini 125x jačim od praha zelenousne dagnje

Ublažava nelagodu uzrokovanu ukočenošću zglobova i pomaže kod drugih uobičajenih problema sa zglobovima.

100% siguran za upotrebu – meso dagnji je stabilizirano prije ekstrakcije masnih kiselina kako bi se spriječila opasna oksidacija proizvoda.

Doprinosi ublažavanju tegoba u zglobovima, vezivnom tkivu i mišićima.

Sportašima pridonosi 50% bržem oporavku zglobova i mišića nakon treninga i natjecanja.

Dokazan je doprinos povećanju kapaciteta pluća, a time i doprinos lakšem disanju (astmatičari) i izdržljivosti kod natjecanja (maratonci, biciklisti …).

Ne iritira sluznicu želuca, pa nema neugodnog osjećaja ili pritiska u želucu prilikom uzimanja.

Zadovoljava dnevne potrebe za omega-3 nezasićenim masnim kiselinama, što osigurava optimalno funkcioniranje organizma.

ESPO-572®

ESPO-572®, patentirani aktivni sastojak sa sinergističkim učinkom, spaja snagu dva jedinstvena morska sastojka.

Zajedno tvore poboljšani i jači kompleks prirodnih morskih lipida ESPO-752®:

– patentirani kompleks PCSO-524® iz zelenousne dagnje (Perna canaliculus)

– ulje bogato fosfolipidima iz antarktičkog krila (Euphausia superba)

Aktivni sastojak ESPO-572® rezultat je dugogodišnjeg istraživanja na području spajanja i izdvajanja lipidnih skupina i esencijalnih masnih kiselina. Istraživanje učinkovitosti morskog ekstrakta PCSO-524® dokazuje učinkovitost Lyprinola®,a uz dodatak ulja antarktičkog krila bogatog omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i astaksantinom poboljšana je i potpomognuta još bolja i brža apsorpcija, a time i učinkovitost Lyprinol® Advanceda.

Patentirani proces proizvodnje

Lipidni ekstrakt PCSO-524® dobiven je i doveden u funkcionalni režim doziranja (nakon niz godina istraživanja) superkritičnom ekstrakcijom CO2 tehnologije.

Aktivne komponente izolirane su bez prisustva topline i kisika, 100% -tne čistoće bez tragova otapala i drugih onečišćenja. Na ovaj način dobiva se 100% koncentrirani ekstrakt zelenousne školjke koji je 125 x učinkovitiji od praha iste.

Zelenousne školjke uzgajaju se u kristalno čistim vodama Novog Zelanda(zaštićeni park prirode).

Održiva, visoko učinkovita proizvodnja ima izuzetno nizak negativan utjecaj na okoliš. Bioaktivna lipidna matrica je aktivni sastojak Lyprinola®, 100% je prirodna i ne uzrokuje poznate nuspojave.

Prirodni, vrlo učinkovit sastojak PCSO-524® sadrži 92 masne kiseline, od toga 31 nezasićenu.

Antarktički kril

Ulje krila prisutno u Lyprinol® Advanced pruža dodatne zdravstvene prednosti pružanjem podrške zdravlju srca, zglobova i mozga zahvaljujući jedinstvenom sadržaju omega-3 masnih kiselina. Osim omega-3 masnih kiselina, kril ulje također sadrži astaksantin, snažan antioksidans koji ima mnoge zdravstvene prednosti, uključujući zaštitu stanica od oštećenja slobodnih radikala.

Ključna komponenta krilovog ulja, koja Lyprinol® Advancedu daje poboljšanu bioraspoloživost i jače djelovanje, su fosfolipidi, koji su ključni građevni blokovi staničnih membrana. Prisutnost fosfolipida pomaže u transportu nezasićenih masnih kiselina kroz stijenku crijeva, što dodatno povećava njihovu bioraspoloživost, jer pomaže masnim kiselinama da brže prodru kroz staničnu membranu.

Astaksantin

Astaksantin pripada skupini karotenoida ksantofila (pigmenata topivih u mastima), koji se nalaze uglavnom u moru, gdje daju narančasto-ružičastu boju mnogim morskim vrstama, posebice lososima, rakovima, krilu i jastozima. Boja prirodnog astaksantina ima fizičku i biološku funkciju u životinjskom svijetu.

Najbogatija astaksantinom je alga Haematococcus pluvialis.

Haematococcus pluvialis je alga koja živi u teškim morskim uvjetima, a  životnu zaštitu je razvila štiteći se astaksantinom. Nalazi se u vodenom okolišu obitavanja krila kojem služi kao hrana i na taj način obogaćuje antarktički kril astaksantinom.

Astaksantin je 17x snažniji od ekstrakta sjemenki grožđa, 18x snažniji od ekstrakta borove kore, 40x jači od beta karotena, 75x jači od alfa lipoične kiseline, 500x jači od vitamina E, 560x jači od zelenog čaja, 800x jači od koenzima Q10, 1500x jači od kurkume, 3000x jači od resveratrola i čak 6000x jači od vitamina C.

*Jači znači 1000x brži u neutraliziranju singletnog kisika.

Nezasićene omega-3 masne kiseline

Omega-3 je zajednički naziv za skupinu dugolančanih polinezasićenih masnih kiselina koje su važne za naše zdravlje i normalno funkcioniranje organizma jer sudjeluju između ostalog u procesima stanične membrane i protuupalnim procesima. Omega-3 masne kiseline važna su komponenta membrana koje okružuju svaku stanicu u tijelu.

Prehrana suvremenog čovjeka vrlo je bogata biljnim masnoćama, koje su zdravije od životinjskih po manjem udjelu zasićenih masti, no uglavnom se sastoje od omega-6 masnih kiselina. Uobičajeni omjer unosa omega-6 i omega-3 masnih kiselina u razvijenom svijetu je jako u korist omega-6, a preporučuje se obrnuti omjer od 5:1. Zato je vrlo važno voditi računa o dovoljnom unosu omega-3 masnih kiselina i tako smanjiti previsok omjer između omega-6 i omega-3.

Veličina: 60 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
60
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži masne kiseline
Omega-3 masne kiseline
Sadrži ostalo
Astaksantin
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Ostali proizvodaci

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu