Microdacyn 60 Wound care sprej

Microdacyn 60 Wound care sprej

Microdacyn 60 Wound care je ektrolizirana otopina najmjenjena je za čišćenje i vlaženje debridmana, svih akutnih i kroničnih rana, ulkusa, posjekotina, opeklina.

C048613
10,34 €
(103.4€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Microdacyn 60 Wound care je ektrolizirana otopina najmjenjena je za  čišćenje i vlaženje debridmana, svih akutnih i kroničnih rana, ulkusa, posjekotina, opeklina uključujući i one koje se nalaze u bilo kojoj tjelesnoj šupljini kao usta, nos i uho.

Kao vodica za ispiranje usta u svrhu dezinfekcijei kontrole upalnih  ili infektivnih procesa u usnoj šupljini kao npr. upala krajnika, grla, afte, oralna kandidijaza, postkemoterapijska upala usne šupljine, herpex simplex, gingivitis, parodontalna bolest, halitoza(neugodan zadah). Natrijev hipoklorit i hiopklorasta kiselina u ovoj koncentraciji mogu imati antimikrobni, protuupalni i antialergijski učinak.

Smanjenjem prisutnih mikroorganizama i kontrolom vlažnosti okruženja, ova otopina pomaže organizmu ubrzati vlastiti proces cijeljanja rana.

Otopina Microdacyn 60® Wound care može se široko primjenjivati u sveobuhvatnom liječenju rana i sigurna je za sluznicu.

Nije citotoksična, neutralan pH, ne iritira, smanjuje neugodne mirse.

Djeluje na viruse , bakterije , gljivice uključujuči i MRSA i korona virus.

Aktivni sastojci: Elektrolizirana voda, natrijev klorid, pomoćne tvari: natrijev hipoklorit i hipoklorasta kiselina.

Uporaba: Otopina Microdacyn 60 Wound care primjenjuje se izravno na zahvaćeno područje, korisite prilikom svakog mjenjanja obloga za rane. Obilno vlaženje postojeće obloge  otopinom Mirodacy 60 Wound care olakšat će uklanjanje obloge s rane. Nakon otvaranja bočice otopina Microdacyn 60 Wound care se može koristiti 60 dana.

Napomene: Nemojte koristiti proizvod u slučaju preosjetljivosti na njegove sastojke. Samo za vanjsku uporabu. Nakon otvaranja bočice stabilnost otopine je 60 dana. Otoipna Microdacin 60 Woud care bezopasna je čak i kada slučajno dođe u doticaj s očima, nosom ili se proguta. Držite izvan vidokruga i dohvata djece.

Veličina: 100 ml 

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Ostali proizvodaci

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu