Improscar stick SPF 50

Improscar stick SPF 50

Improscar Stick  prvi je stick na svijetu na bazi silikona za liječenje ožiljaka sa SPF 50, za one koji traže učinkovit tretman ožiljaka od akni, opekotina i nakon operacije.

C056786
44,13 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Improscar Stick  prvi je stick na svijetu na bazi silikona za liječenje ožiljaka sa SPF 50, za one koji traže učinkovit tretman ožiljaka od akni, opekotina i nakon operacije.

Stick je diskretan, ali učinkovit način za liječenje ožiljaka i djeluje tako da omekšava, zaglađuje i smanjuje njihovu vidljivost. To ga čini savršenim izborom za nekoga tko želi diskretan tretman ožiljaka na vidljivim dijelovima kože. Imajte na umu da proizvod neće ispuniti udubljenja koja su često povezana s ožiljcima od prištića, ali može smanjiti vidljivost ožiljka smanjenjem crvenila i djelomičnim zaglađivanjem ožiljka.

Improscar Stick® 50 stvara prozirno, vodootporno i optimalno okruženje za sazrijevanje ožiljaka, a štiti ga i od vanjskog stresa, poput UV zračenja, kiše i znoja. To vam omogućuje učinkovit tretman u pokretu i osjećaj zaštićenosti u svakodnevnom životu. Izrađen je od medicinskog silikona koji pruža siguran sloj zaštite.

Vodootporan. Improscar Stick® 50 je medicinski proizvod sa CE oznakom u Europi i registriran pri FDA za prodaju u Sjedinjenim Državama.

Sastav: caprylyl methicone (bistra, bezbojna, nisko viskozna, hlapljiva silikonska tekućina koja se izvrsno razmazuje i ostavlja lagani, svilenkasti i glatki osjećaj na koži, ne upija se u kožu već isparava iz nje), cink-oksid, poliglicerol-3 poliricinoleat, izostearinska kiselina, ulje sjemenki japanske kamelije

Uporaba: Ukoliko je potrebno očistite i osušite ožiljak prije nanošenja. Nanijeti proizvod prelazeći 2 puta stikom preko cijelog područja s ožiljkom, najmanje 15 minuta prije izlaska na sunce. Koristiti ujutro i navečer, te tijekom dana, ukoliko je potrebno. Broj aplikacija ovisi o području nanošenja i dnevnim aktivnostima. Sloj silikona trebao bi biti što je moguće duže na koži. Proizvod koristiti najmanje 2 mjeseca ili onoliko koliko je potrebno da ožiljak počne reagirati na tretman.

Upozorenje: Izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. U slučaju pojave osipa prestati s upotrebom. Kod djece ispod 6 mjeseci starosti, savjetovati se s doktorom.

Veličina: 5 g

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
5
Jedinica mjere
gram
Oblik
Stick
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
50
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu