Suban Kantarionovo ulje za rane i opekline

Suban Kantarionovo ulje za rane i opekline

Pomaže bržem zacijeljivanju rana i površinskih opeklina te štiti kožu od pojave dekubitusa.

C001259
39,59 kn

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 kn.


Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pomaže bržem zacijeljivanju rana i površinskih opeklina te štiti kožu od pojave dekubitusa.

Kantarionovo ulje se preporuča:
- kod nagnječenja, neuralgija i mialgija
- kod iritacije i crvenila kože
- zacijeljivanju opeklina, rana i hemoroida

Kantarionovo ulje je prirodni proizvod, dobiven maceracijom cvjetova kantariona (gospine trave) u hladno prešanom maslinovom ulju. Kantarinovo ulje (naziva se i ulje gospine trave) bogato je hipericinom, taninima i flavonidima koji djeluju protuupalno i pomažu epitelizaciju, također djeluju povoljno i na lokalnu cirkulaciju. Pomaže zacijeljivanju opeklina, rana i hemoroida. Blagotvorno djeluje kod nagnječenja, neuralgija i mialgija. Povoljan učinak ima kod iritacije i crvenila kože izazvanog prekomjernim izlaganjem suncu. Kantarionovo ulje preporuča se za njegu kože kojoj prijeti dekubitus.

Uporaba:
Više puta dnevno lagano utljati na oštećeni dio kože. Može se koristiti kao oblog.

Veličina: 60 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Ulje
Mjesto primjene
Tijelo

Djelatnost poduzeca je ljekovito bilje - uzgoj, sakupljanje, otkup, prerada, proizvodnja i prodaja proizvoda od ljekovitoga bilja. Nekada su to bila pomocna ljekovita sredstva, a danas dodaci prehrani.
Poduzece "SUBAN" d.o.o. prvo je privatno poduzece u Hrvatskoj koje je dobilo dozvolu za proizvodnju pomocnih ljekovitih sredstava izdanu od Ministastva zdravstva. Ukidanjem naziva pomocnog ljekovitog sredstva, na

No reviews
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja