Natural Elements Gaba kapsule
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Natural Elements Gaba kapsule

Prirodna aminokiselina i ključni inhibitorni neurotransmiter, pozitivno djeluje na pamćenje i prostornu kognitivnu funkciju. Ima blagotvorno djelovanje na kognitivne funkcije.

C054708
22,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

GABA (Gama-aminomaslačna kiselina) prirodna je aminokiselina koja djeluje kao neurotransmiter u središnjem živčanom sustavu. 

Mozak prima mnoštvo neselektivnih podražaja tijekom dana. Kao rezultat toga dolazi do prekomjerne stimulacije i razvoja stresnog poremećaja. Upravo u tom trenutku GABA započinje svoje djelovanje, podražaji koje prima živčani sustav usporavaju se, a ponekad se više uopće ne sprovode.   

Pojednostavljeno, Gama-aminomaslačna kiselina inhibira dolazne signale koji izazivaju stres i tjeskobu. Misli ostaju opuštene tijekom cijelog dana čime je unutarnja ravnoteža zajamčena. 

U studijama je zabilježeno poboljšanje u skupinama koje su uzimale GABA-u, u odnosu na skupinu koja je uzimala placebo. Utvrđeno je, da je uzimanje GABA-e povećalo razinu IGF-1 (inzulinu sličan čimbenik rasta-1) za koji se navodi da posjeduje aktivirajuče učinke u mozgu.

Nutritivne vrijednosti:

Sadržaj 1 kaps. %PU*

GABA 500mg **

(Gama-aminomaslačna kiselina)

* Preporučeni dnevni unos

** Preporučeni dnevni unos nije utvrđen

Sastav: Gama-aminomaslačna kiselina, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), Antioksidans: Askorbil palmitat

Uporaba: Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.

Napomena: Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Držati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Veličina: 120 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
120
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Sportaše
Sadrži aminokiseline
GABA - Gama-aminomaslačna kiselina
Posebni atributi
Bez bojila
Bez fruktoze
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez laktoze
Bez magnezijeva stearata
Bez zaslađivača
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1

Natural Elements dodaci prehrani su proizvodi vrhunske kvalitete, dobiveni od najkvalitetnijih sirovina 100%-tne čistoće te biološki aktivnih oblika tvari poboljšanih svojstava, u terapijski učinkovitim dozama.

Koristeći u proizvodnji isključivo vitamine, minerale i ostale elemente u tragovima identične aktivnim oblicima u metabolizmu, odnosno samo one sirovine koje naš organizam može optimalno iskoristiti, garantiramo izvanrednu bioraspoloživost.

Proizvodnja se vrši isključivo na principu kapsuliranja kako bi se izbjegla primjena dodatnih, a nepotrebnih tvari, koje su nužne u proizvodnji tableta.

HPMC (Hidroksipropil metil celuloza) su stabilne veganske kapsule kontrolirane kvalitete, izrađene od biljnih vlakana te ih organizam obrađuje bez ikakvog štetnog djelovanja.

Zbog čistih i pažljivo biranih supstanci, koje ne sadrže magnezijev stearat, laktozu, fruktozu, gluten i aditive jamčimo vrhunsku kvalitetu i najvišu razinu sigurnosti naših proizvoda.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu