Ferti-Lily Čašica za začeće

Ferti-Lily Čašica za začeće

FertiLily čašica za začeće dovodi više sperme do grlića maternice, pomaže začeti kod kuće.
C052718
29,20 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ferti-Lily čašica za začeće pomoć je pri začeću. Čašica je dizajnirana za dovođenje veće količine sperme izravno do grlića maternice. Lako se stavlja prstima u rodnicu nakon spolnog odnosa. Izrađena je od mekog, savitljivog silikona i dokazano je ugodna za stavljanje, nošenje i uklanjanje. Ne sadrži hormone.

Ne sadrži hormone. Klinički dokazano povećava šanse začeća za 48 %.

Uporaba: 

Kako primjeniti Ferti-Lily čašicu za začeće?

Prije prve primjene prokuhajte čašicu u kipučoj vodi, osušite i spremite u priloženu pamučnu vrečicu. Ne zaboravite čuvati čašicu blizu kreveta, kako ne bi trebali ustajati nakon spolnog odnosa. Imajte spolni odnos. Nakon što je vaš partner ejakulirao u vama, uzmite čašicu bez sjedanja ili ustajanja kako bi izbjegli da sperma iscuri iz rodnice. Okrenite čašicu iznutra prema van da izgleda poput kišobrana. Držite FERTI·LILY čašicu s produženim držačem okrenutim prema nogama i jednim prstom unutar kišobrana. Pažljivo gurnite čašicu u rodnicu. Kada dosegnete vrh rodnice, pažljivo povucite produženi držač da se čašica vrati u svoj izvorni oblik dok istovremeno držite čašicu na mjestu s umetnutim prstom.

Kada primjeniti Ferti-Lily čašicu za začeće?

Primjenite ju tijekom ovulacijske faze menstruacijskog ciklusa.

Kako primjeniti Ferti-Lily čašicu za začeće?

Operite ruke vodom i sapunom. U udobnom položaju, dok stojite iznad ili sjedite na zahodskoj školjci, pomoću trbušnih mišića / mišića dna zdjelice u seriji pažljivih tiskanja prema dolje spustite čašicu (kao kod pražnjenja crijeva). Prstom (prstima) dohvatite produženi držač. Rodnica je duga samo oko 8 – 10 cm, tako da će možda već biti dostupan; ako nije, umetnite kažiprst u rodnicu da biste ga dosegli. Polako povlačite produženi držač dok ne osjetite dno čašice na otvoru rodnice. Prstima na udubinama uhvatite čašicu pri njezinu dnu da biste je preklopili prema unutra, olakšavajući izvlačenje. Druga mogućnost je da jednim prstom povučete rub čašice prema dolje da biste oslobodili nepropusni spoj. Nježno uklonite čašicu iz rodnice, držeći je uspravno da biste spriječili prolijevanje dok niste iznad WC-a ili umivaonika. Vrlo je vjerojatno da ćete nakon uklanjanja unutar čašice vidjeti malo tekućine. Ovo je mješavina sjemena, tekućine uslijed uzbuđenja i cervikalne sluzi i to je potpuno normalno. Ispraznite sadržaj, temeljito operite čašicu (15-20 sekundi) toplom vodom i spremite je prema uputama.

Kako očistiti Ferti-Lily čašicu za začeće?

Operite Ferti-Lily čašicu toplom vodom. Mali otvori ispod ruba moraju biti stalno čisti i prohodni kako bi se spriječio vakuum prilikom uklanjanja čašice. Pažljivo razvucite svaki otvor pod toplom tekućom vodom da biste uklonili sve nečistoće. Na kraju plodnog razdoblja preporučuje se oprati, prokuhati i osušiti FERTI·LILY čašicu prema uputama. Čuvajte je u priloženoj pamučnoj vrećici, NE u plastičnoj vrećici ili hermetički zatvorenoj posudi. Čuvati na suhom mjestu. Čuvati zaštićeno od sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na sobnoj temperaturi između primjena.

Napomene: 

Tijekom prve primjene možete osjetiti blage grčeve.

Ferti-Lily čašicu nemojte vaditi na silu. Ako osjetite vakuum ili otpor, može pomoći da stavite prst i preklopite rub čašice kako bi se oslobodila prije nego ju nježno povućete za produženi držač. Pomaže kad se opustite i čučnete, kako bi se čašica približila otvoru rodnice.

Nemojte na silu povlačiti produženi držač čašice. Produženi držač može puknuti, ako ga presnažno povučete. Čašicu izvadite polagano povlačeći produženi držač. Nemojte snažno povlačiti okrugli dio na kraju produženog držača, nego malo po malo povlačite produženi držač.

Ferti-Lily čašica nije proizvod za kontracepciju i ne štiti od spolno prenosivih bolesti.

Ferti-Lily čašica i TSS: nije poznata povezanost između sindroma toksičnog šoka (TSS) i čašice kao što je Ferti-Lily čašica. Ako Vam je prethodno dijagnosticiran TSS, prije primjene Ferti-Lilyčašice, savjetujte se s liječnikom. TSS se rijetko događa, obično povezano s uporabom tampona, a simptomi se moraju uzeti u obzir s velikom pažnjom.

Ako iskusite bilo koji od slijedećih simptoma, odmah izvadite Ferti-Lilyčašicu i obratite se liječniku: iznenadno povračanje, proljev, visoka temperatura, glavobolja, osip nalik opeklinama, bolovi u mišičima, smetenost ili napadaji.       

Nemojte primjeniti Ferti-Lily čašicu, ako imate infekciju kvasnicama ili bakterijsku infekciju. Kad infekcija potpuno nestane, nastavite primjenu.

Ako ste primjenili Ferti-Lily čašicu dok ste imali infekciju, preporuka je čašicu zamijeniti novom, kako bi osigurali da se infekcija ne ponovi.

Ako iskusite bilo koji štetni događaj, prekinite primjenu i obratite se svom liječniku.

Veličina: 1 čašica

Registracija
Pomagala
Količina
1
Jedinica mjere
komad
Sadrži vitamine
Vitamini B kompleksa
Zemlja porijekla
Nizozemska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu