PROfertil kapsule

PROfertil kapsule

PROfertil® je dodatak prehrani s L-karnitinom, L-argininom, koenzimom Q10, glutationom, vitaminima (vitamin E i folna kiselina) i mineralima (cink i selen).

Broj kapsula
C037824
497,22 kn

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 39 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 39 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 7,80 kn.


Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi. Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji. Folna kiselina doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina kao i normalnoj sintezi amino kiselina. Cink i folati imaju ulogu u procesu stanične diobe. Vitamin E i selen doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.


Uporaba: ako liječnik ne preporuči drugačije uzeti jednu kapsulu dnevno, uz ili nakon obroka, s tekućinom. PROfertil® se koristi minimalno tijekom perioda od 3 mjeseca, a preporučljivo ga je uzimati kontinuirano do nastupa začeća.


Upozorenja: dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Držati izvan dohvata male djece. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.


PROfertil® ne sadrži laktozu niti gluten.

Veličina: 60 ili 180 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Oblik - oralni preparati
Kapsule
No reviews
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja