• %
Radovan Petrović Uro Tinktura
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Radovan Petrović Uro Tinktura

Tinktura s propolisom, koprivom i zlatnicom.

C001419
22,93 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 25,48 € -10%

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ova tinktura može se koristiti samostalno ili kao potpora klasičnoj terapiji, a mogu je uzimati i dijabetičari. Djelovanjem pojačava djelovanje klasične terapije. Propolis djeluje kao prirodni antibiotik najšireg spektra i nije rezistentan na većinu bakterija. U sastavu tinkture je i biljka zlatnica, naročito učinkovita kod upala bubrega i mokraćnih putova, te kod tegoba s bubrezima, prostatom i otežanim mokrenjem. List koprive se koristi kod čišćenja bubrega te kao dodatna terapija kod oslabljenog organizma, anemije i čestih mokraćnih infekcija. Tinkturu treba uzimati najmanje 3 mjeseca. Može se koristiti i u trudnoći, no sa smanjenim doziranjem. Korištenje tinkture preporuča se samo odraslima iznad 16 godina starosti.

Sastav: 
(u 100 ml):
aqua purificata 70ml
alkoholna tinktura propolisa 20ml
tinktura zeleni zlatnice 5ml
tinktura lista koprive 5ml

Namjena:
Za poboljšanje funkcije mokraćnih putova. Sastavom je prilagođena upalama urogenitalnog trakta, pa se koristi kod upale bubrega i mokraćnog mjehura, upale jajnika, prostatitisa, a vrlo je djelotvorna i kod infekcija uzrokovanih bakterijama, pogotovo Escherichiom coli. Primjenjuje se kod kroničnih i akutnih stanja. Preporučuje se kao prateća terapija osobama na tretmanima dijalize.
Kod težih i učestalijih upala tinktura se može kombinirati s Medom za podizanje imuniteta ili Medom s dodatkom propolisa. Tinktura je dostupna u pakiranju od 500 ml.

Uporaba:
Od 16 god: 3 puta dnevno po 1 jušnu žlicu (15ml).
Uzimati poslije jela.

Napomena:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe dobro promiješati. Korištenje tinkture ne preporuča se djeci mlađoj od 16 godina, osim u iznimnim slučajevima u dogovoru s ljekarnikom ili proizvođačem.

Veličina: 500 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu