• Novi proizvod
Puressentiel Respiratory Lozenges 3 aromatic honeys Pastile 3 vrste meda

Puressentiel Respiratory Lozenges 3 aromatic honeys Pastile 3 vrste meda

Pastile pružaju prirodno umirujuće djelovanje na grlo, smiruju promuklost i umorne glasnice te olakšavaju tegobe u gornjim dišnim putevima.

N
9,90 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pastile pružaju prirodno umirujuće djelovanje na grlo, smiruju promuklost i umorne glasnice te olakšavaju tegobe u gornjim dišnim putevima.

Pastile s 3 aromatična meda idealne su za sve koji se suočavaju s izazovima prehlade, promjenama temperature ili intenzivnim korištenjem glasa, poput pjevača, učitelja, animatora i sportskih trenera.

Za grlo: Ove pastile pružaju umirujuće djelovanje na grlo, ždrijelo i glasnice, učinkovito smanjujući iritaciju i nelagodu. Dodatno, aktivni sastojci doprinose zdravlju cijelog respiratornog sustava, olakšavajući simptome grlobolje i pomažući u održavanju optimalne funkcije dišnih puteva.

Prirodni sastojci: Pastile sadrže 100% prirodne aktivne sastojke, uključujući eukaliptus, ulje sjemenki kardamoma i propolis, koji su poznati po blagotvornim učincima na grlo i dišne puteve.

Tri vrste meda: Aromatični medovi od majčine dušice, bora i eukaliptusa pružaju prirodnu slatkoću i umirujuće djelovanje na grlo, pomažući u ublažavanju nelagode i iritacije.

Eterično ulje eukaliptusa: Poznato po svojim protuupalnim svojstvima, ovo ulje dodatno olakšava tegobe u gornjim dišnim putevima.

Propolis: Djeluje kao prirodni antiseptik, podržava zdravlje respiratornog sustava i ublažava simptome grlobolje. Propolis se prikuplja na ekološki prihvatljiv način, što pridonosi zaštiti okoliša.

Sastav: Guma iz stabljika i grana senegalške akacije (Acacia senegal), med od bora, med od timijana, med od eukaliptusa, sladilo: sorbitol, voda, eterično ulje lista eukaliptusa (Eucalyptus globulus), alkoholni ekstrakt propolisa, eterično ulje sjemenki kardamoma (Elettaria cardamomum), tvar za oblaganje: karnauba vosak, alkohol, biljna ulja kokosa i uljane repice.

Uporaba: Za djecu stariju od 7 godina: 3 pastile dnevno. Za odrasle starije od 12 godina: 6 pastila dnevno.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama te djeci mlađoj od 7 godina te osobama alergičnim na proizvode iz košnice ili pelud. Čuvati od dohvata male djece. Ne preporučuje se uzimanje duže 2 od tjedna u kontinuitetu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Veličina: 18 pastila (28,8 g) 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
18
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Pastile
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Sadrži biljke
Eukaliptus (Eucalyptus)
Kardamom (Elettaria cardamomum)
Sadrži ostalo
Med
Propolis
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Čuvati izvan dosega djece.
Upozorenje
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti ovaj proizvod.
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu