Avent Parni sterilizator za mikrovalnu pećnicu

Avent Parni sterilizator za mikrovalnu pećnicu

Parni sterilizator dokazano ima najučinkovitije djelovanje u zaštiti vašeg djeteta od bakterija.

C032811
52,31 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 5 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 5 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,00 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Parni sterilizator dokazano ima najučinkovitije djelovanje u zaštiti vašeg djeteta od bakterija. Bazirano na bolničkim principima, Philips AVENT sterilizatori koriste intenzivnu vrućinu pare za pouzdano uništavanje štetnih bakterija u kratkom vremenu. Unutarnji poklopac posebno je oblikovan kako biste mogli postaviti Philips AVENT ISIS izdajalicu za mlijeko i njezine dijelove. Poklopac možemo složiti i u obliku košare te je koristiti za pranje manjih predmeta (sisači, dude varalice) u perilici posuđa prije same sterilizacije.

Avent Philips mikrovalni parni sterilizator sterilizira 6 bočica (260 ml) u 2 minute ili dvije avent Philips prsne izdajalice i dvije Avent bočice. Lagan je, kompaktan i dizajniran za idealnu upotrebu kod kuće. Ako se poklopac ne otvori, pribor ostaje sterilan 24 sata.

Sadrži:
Garancija: 12 mjeseci

Registracija
Pomagala
Pomagala i aparati
Sterilizatori

Sada, kao član PHILIPS grupacije, novi PHILIPS AVENT će i dalje proizvoditi inovacije i rješenja brinući se da hranjenje i njega Vas i Vašeg djeteta budu što sigurniji i lakši.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu