Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju

Magnezij u spreju. 

C052311
20,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Magnezij u spreju. 

- dokazana brza apsorpcija kroz kožu – do 90% 

- pogodan za korištenje osobama određenim bolovima i stresom

- dermatološki testiran

- prikladan za osjetljivu kožu, djecu, trudnice i starije osobe

- veganski proizvod

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid znanstveno dokazano ima brzu apsorpciju (90%) i pomaže u brzom oporavku niskih razina magnezija u organizmu. Stvoren je za brži oporavak zaliha magnezija kako bi pomogao osobama koje prolaze kroz teške fizičke napore i osobama koje imaju tjelesne probleme vezane uz nisku razinu magnezija.

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju najučinkovitiji je oblik magnezija. Visoke je čistoće (99,99%) čija veličina čestica je manja od 1 mikrona (u usporedbi sa ljudskom dlakom do 80 puta manja od ljudske dlake). Apsorbira se preko folikula dlake i to je isti oblik koji se nalazi u sirovom povrću.

Zašto je magnezij važan za zdravlje?

Magnezij je vjerojatno najvažniji mineral za zdravlje. Koristi se u više od 300 bioloških procesa. Podržava proizvodnju energije, miran san, metabolizam, rad mišića, zdravlje srca, funkciju stanica i DNK te podržava raspoloženje. Bez obzira kojom se fizičkom aktivnošću bavili ili ste pod stresom, s godinama tijelo gubi magnezij i potrebno ga je nadoknađivati vanjskim suplementima.

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju ima do 90% bolju stopu apsorpcije od magnezija isporučenog u kapsulama ili tabletama. Ne treba ga prerađivati crijevno i odmah počinje ulaziti u krvotok radi stanične apsorpcije. Prosječna veličina čestica je manja od jednog mikrona, što je čak manje od nano-raspona , što omogućuje gotovo trenutnu staničnu apsorpciju.

Dermatološki testiran

Magnezij u spreju nanosi se transdermalno, dermatološki je testiran, prikladan je za osjetljivu kožu, za korištenje kod djece, trudnica i starijih osoba.

Magnezij u sportu

Osim u privatne svrhe, tjelesne probleme i stres, Be Natur magnezij u spreju ima visoku primjenu u profesionalnom i rekreativnom sportu.

Sportaši i rekreativci nastoje postići što bolje rezultate i formu izbjegavajući ozljede. Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju opuštajući je tretman za njegu kože stvoren za pomoć sportašima i osobama koje prolaze kroz zahtjevnije fizičke napore te kao pomoć u neutraliziranju neugodnih mirisa.

Tijekom povećanih tjelesnih napora tijekom sportskih aktivnosti, tijelo ubrzano gubi tekućinu i minerale, pa ih je potrebno nadoknaditi. Osim osjećaja umora, često se javljaju i grčevi u mišićima kao jedan od tipičnih simptoma nedostatka magnezija koji se javlja tijekom i nakon tjelesne aktivnosti. Iz tog razloga, uz magnezij u spreju, preporučamo uzimanje drugih Be Natur proizvoda kako biste bili sigurni da je vaš unos magnezija na optimalnoj razini.

Kako je Be Natur Magnezij u spreju nastao? 

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju nastao je inovativnom metodom koja se temelji na strukturiranju otopine koja magnezijev klorid heksahidrat 100% farmaceutske čistoće prevodi u ioniziranu otopinu magnezija i klora koja blagotvorno djeluje na vašu kožu. Preparat se primjenjuje transdermalno, dermatološki je ispitan te je pogodan i za osjetljivu kožu.

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Pogodno za
Odrasli
Sportaše
Stariji
Sadrži minerale i mikroelemente
Magnezij
Posebni atributi
Dermatološki ispitano
Vegansko
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu