• Novi proizvod
VitaYummy Sleep Support (Borovnica) gumeni medvjedići

VitaYummy Sleep Support (Borovnica) gumeni medvjedići

VitaYummy Sleep Support je dodatak prehrani koji sadrži prirodne sastojke koji mogu pomoći pri uspavljivanju i osigurati mirniji san.

C059281
24,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:

Najprodavaniji

 

Čak 65% Hrvata ima problema sa spavanjem. Razlozi za to mogu biti vrlo različiti, no svima je zajedničko da je san važan jer se tada tijelo oporavlja i obnavlja. Potreba za snom je vrlo individualna, no neki ljudi mogu imati poteškoće s uspavljivanjem zbog vrtloga misli i nemirnog prevrtanja. Kada konačno zaspu, neki se bude nekoliko puta tijekom noći. U slučajevima blagih problema sa spavanjem i nemirom, VitaYummy Sleep Support je dodatak prehrani koji sadrži prirodne sastojke koji mogu pomoći pri uspavljivanju i osigurati mirniji san.

VitaYummy Sleep Support sadrži jedinstvenu mješavinu L-triptofana, hmelja i vitamina B6.

L-triptofan je esencijalna aminokiselina koja se može naći u biljkama, bananama i sjemenkama. Tijelo ne može samo proizvoditi ovu aminokiselinu. U tijelu, L-triptofan se može pretvoriti u hormone serotonin i melatonin. Serotonin utječe na raspoloženje, a niske razine mogu vas učiniti razdražljivim i umornim. Melatonin je hormon koji se proizvodi u mozgu/tijelu i regulira cirkadijalni ritam.

Osim toga, VitaYummy Sleep Support sadrži hmelj i vitamin B6. Hmelj je poznat kao biljka koja doprinosi opuštanju i lakšem padanju u san. Vitamin B6 doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju umora i iscrpljenosti te regulaciji hormonske aktivnosti.

Preporučujemo da uzimate VitaYummy Sleep Support uz večernji obrok.

VitaYummy Sleep Support veganski je proizvod i ne sadrži umjetne zaslađivače, boje i arome.

Sjajan okus dolazi iz borovnice, a prekrasna prirodna boja iz mrkve i trešnje.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 gumena medvjedića): %PU*

vitamin B6 1,4 mg 100 %

ekstrakt hmelja 40 mg

L-triptofan 50 mg

*PU= preporučeni dnevni unos

Sastav: glukozni sirup, šećer, tvar za želiranje: pektin, kiselina: limunska kiselina, prirodna aroma borovnice, L-triptofan, prirodna bojila mrkve i trešnje, ekstrakt češerčića hmelja (Humulus lupulus, sadrži 2% polifenola), biljna ulja: kokosovo ulje i repičino ulje, tvar za poliranje: karnauba vosak, arome, piridoksin hidroklorid. Sadrži vitamin B6 koji doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji. Sadrži hmelj koji doprinosi opuštanju i lakšem padanju u san.

Uporaba: Odrasli – prije spavanja jednom dnevno sažvakati dva gumena medvjedića.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Veličina: 60 komada (gumeni medvjedići) 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
60
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Bomboni
Pogodno za
Odrasli
Sadrži biljke
Hmelj (Humulus lupulus)
Sadrži vitamine
Vitamin B6 - piridoksin
Sadrži aminokiseline
Triptofan
Posebni atributi
Bez boja
Bez umjetnih okusa
Bez zaslađivača
Vegansko
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Zemlja porijekla
Danska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
2

VitaYummy je danska tvrtka specijalizirana za razvijanje vitamina i dodataka prehrani. Imamo veliko iskustvo u dodacima prehrani i nutrinicionističkim namirnicama koje su ukusne. VitaYummy želi biti relevantan i pratimo trendove kako bismo intervenirali tamo gdje mislimo da možemo napraviti razliku. Zato razvijamo nove proizvode kad otkrijemo probleme koje možemo pomoći riješiti. Zabavni smo jer smo poput gumenih bombona u obliku medvjedića, ali vrlo ozbiljni kad je u pitanju njihov sastav, nikada ne kompromitiramo, sve što radimo je s poštovanjem prema najnovijim spoznajama u našem području ekspertize.

Mi smo beauty brand i abeceda vitamina koja je namijenjena cijeloj obitelji. Dnevni izvor vitamina koji nikada ne zaboravljate jer je njihov okus pokretačka snaga. Bordo svemir veganskih dodataka prehrani i vitamina. I tirkizna, koja predstavlja novi standard za kategoriju kolagena. Šareni svijet koji se ističe iz gomile. Ne samo zbog okusa gumenih bombona, čistog sadržaja i visoke kvalitete, već i zbog onoga što radimo.

Samo najbolji sastojci su dovoljno dobri za vas i vašu obitelj. Zato VitaYummy ne sadrži umjetne boje, okuse i zaslađivače.

Vjerujemo da bi dodatci prehrani trebali biti lagani i ukusni. Kvaliteta mora biti vrhunska, kako u pogledu sastava, tako i u pogledu okusa. Pažljivo smo razvili vitaminske komplekse koji odgovaraju vašim potrebama. To se odnosi na zdravlje i rast djece, zdravlje odraslih i posebna područja, poput kose i noktiju. Svaki proizvod VitaYummy-a jedinstvena je kombinacija vitamina i minerala, stvorena kako bi vam pružila najbolje rezultate za vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu