Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
  • Novi proizvod
Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
Biovitalis Super San oralni sprej
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Biovitalis Super San oralni sprej

Oralni sprej s melatoninom, vitaminom B6 i ekstraktom poljskog maka za brži i bolji san.

N
10,39 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om.

Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

/Zdravstvene tvrdnje Europske agencije za sigurnost hrane/

Za što se koristi Biovitalis® Super San oralni sprej?

Biovitalis® Super San oralni sprej je dodatak prehrani koji doprinosi bržem uspavljivanju, kvalitetnijem snu i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om. Kombinacija melatonina, vitamina B6 i ekstrakta poljskog maka u spreju pomaže u regulaciji ciklusa spavanja i smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim što je odlična potpora za lakše utonuti u san, pomaže kod prilagodbe cirkadijalnog ritma (unutarnjeg sata) na novu vremensku zonu kod putovanja. Ovaj sprej je osobito koristan ljudima koji imaju problema s nesanicom, često lete ili rade u noćnim smjenama.

Tko može koristiti Biovitalis® Super San oralni sprej?

Biovitalis® Super San oralni sprej mogu koristiti odrasli i adolescenti koji imaju nesanicu, rade noćne smjene ili se suočavaju s jet lag-om. Sprej je koristan svima koji ne mogu lako zaspati i svima koji imaju neredovite rasporede spavanja kao što su zdravstveni radnici, članovi policijskih i vatrogasnih postrojbi, radnici u proizvodnji i transportu, osobe izložene velikim količinama plavog svjetla (osobe koje provedu velik broj sati ispred ekrana). Super SAN je također idealan za osobe koje traže praktično rješenje za kvalitetniji san tijekom putovanja.

Prikladan je za vegetarijance i ne sadrži alkohol, umjetna bojila ni gluten. Trudnice, dojilje i djeca se prije korištenja ovog spreja trebaju savjetovati s liječnikom.

Super San nije preporučljivo koristiti prije upravljanja strojevima ili vozilima.

Što se nalazi u Biovitalis® Super San oralnom spreju?

Biovitalis® Super San oralni sprej sadrži nekoliko ključnih sastojaka koji zajedno pomažu u postizanju mirnog sna:

Melatonin

Melatonin je hormon koji prirodno proizvodi tijelo i koji pomaže regulirati ciklus spavanja. U ovom spreju, melatonin pomaže u skraćivanju vremena potrebnog za padanje u san i ublažava simptome jet lag-a kada ga tijelo samo ne proizvede u dovoljnim količinama. Svako raspršivanje sadrži 0.5 mg melatonina, dok dva raspršivanja osiguravaju 1 mg, što je optimalna doza za postizanje željenih učinaka.

Vitamin B6

Vitamin B6 (piridoksin-hidroklorid) igra ključnu ulogu u smanjenju umora i iscrpljenosti. Pomaže u metabolizmu energije i sintezi neurotransmitera koji su važni faktori za kvalitetu sna. Jedno raspršivanje sadrži 0.7 mg vitamina B6, dok dva raspršivanja osiguravaju 1.4 mg, što čini 100% preporučenog dnevnog unosa.

Suhi ekstrakt cvijeta poljskog maka

Poljski mak tradicionalno se koristi za smirivanje i opuštanje tijela i uma. U kombinaciji s melatoninom i vitaminom B6, suhi ekstrakt cvijeta poljskog maka pomaže u opuštanju i pripremi organizma za san. Jedno raspršivanje sadrži 10 mg ovog ekstrakta, dok dva raspršivanja osiguravaju 20 mg.

Sprej sadrži i sladilo ksilitol koje je sigurno za zube i pomaže u održavanju oralne higijene te aromu mente za osvježavajući okus.

Što se NE nalazi u Biovitalis® Super San oralnom spreju?

Biovitalis® Super San oralni sprej ne sadrži alkohol, umjetna bojila, gluten niti sastojke životinjskog podrijetla, čime je prilagođen različitim životnim stilovima. Ekološki konzervans kalijev sorbat osigurava mikrobiološku stabilnost i kvalitetu proizvoda, dok je formula dizajnirana da bude nježna prema tijelu, bez nepotrebnih aditiva.

Biovitalis® Super San oralni sprej je praktično i učinkovito rješenje za sve koji traže prirodan način za poboljšanje sna i ublažavanje simptoma jet lag-a, a idealan je za korištenje kod kuće i na putovanjima.

- Sadrži 160 raspršivanja što je ekvivalent 80 mirnih noći.

- Okus mente.

- Bez glutena, šećera, alkohola, bojila i umjetnih aroma.

- Sadrži sladilo ksilitol. Prikladan za dijabetičare.

- Prikladno za vegetarijance.

- Ukoliko se proizvod ne koristi duže vrijeme, pumpica za raspršivanje se može začepiti. U tom slučaju potrebno ju je isprati toplom vodom.

- Trudnice, dojilje i djeca moraju se savjetovati s liječnikom o korištenju proizvoda.

Aktivni sastav: Melatonin, poljski mak, vitamin B6

Sastav: pročišćena voda, sladilo: ksilitol, suhi ekstrakt cvijeta poljskog maka (Papaver rhoeas), melatonin, piridoksin-hidroklorid (vitamin B6), maltodekstrin, konzervans: kalijev sorbat, aroma mente

Uporaba: Bočicu snažno protresti i primijeniti 2 raspršivanja ispod jezika neposredno prije spavanja. Pričekati 30 sekundi prije gutanja.

Blagotvorni učinak u slučaju nesanice postiže se uzimanjem 1 mg melatonina (2 raspršivanja) kratko prije spavanja, a u slučaju jet lag-a minimalnim unosom 0,5 mg melatonina (1 raspršivanje) prije spavanja na prvi dan putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Kod prvog korištenja potrebno je pritisnuti 3-4 puta prije no što se sadržaj počne raspršivati. Ukoliko se proizvod ne koristi duže vrijeme, pumpica za raspršivanje se može začepiti. U tom slučaju potrebno ju je isprati toplom vodom.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Uzimajte samo prije spavanja, a ne prije uporabe strojeva ili vožnje automobila.

Veličina: 20 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
20
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Sprej
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Poljski mak (Papaver rhoeas)
Sadrži vitamine
Vitamin B6 - piridoksin
Sadrži ostalo
Ksilitol
Melatonin
Posebni atributi
Bez alkohola
Bez bojila
Bez glutena
Bez sastojaka životinjskog podrijetla
Bez umjetnih okusa
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Upozorenje
Prije upotrebe trudnicama se preporučuje savjetovati se s liječnikom.
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu