Melem
Melem
Melem
Melem
Melem
Melem
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Melem

Intenzivno njeguje, obnavlja i poboljšava opće stanje kože, vraća joj mekoću i elastičnost. Aktivno zadržava vlagu, hidratizira i omekšava suhu kožu cijelog tijela, uz pouzdano revitalizirajuće djelovanje.

Količina ml
C046105
3,18 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Intenzivno njeguje, obnavlja i poboljšava opće stanje kože, vraća joj mekoću i elastičnost. Aktivno zadržava vlagu, hidratizira i omekšava suhu kožu cijelog tijela, uz pouzdano revitalizirajuće djelovanje. Posebno je djelotvoran kada koži treba dodatno hranjenje i održavanje tonusa. Melem znatno smanjuje tegobe koje imaju osobe s kožnim problemima stoga ga koristite svaki put kada želite umiriti osjetljivu i nadraženu kožu.

Svojim aktivnim sastojcima Melem djeluje obnavljajuće na oštećenu kožu. Koža se lakše obnavlja, više nije iritirana, a svakodnevnim korištenjem Melema postaje meka i elastična.
Svojim aktivnim sastojcima Melem prodire u najgornji sloj kože te stvara dobru barijeru koja sprječava gubitak vode iz dubljih slojeva kože. Pravilnom hidratacijom rožnatog sloja koža dobiva potrebnu vlagu te se poboljšava elastičnost kože. Trenutno smanjuje napetost te sprječava daljnji gubitak vlažnosti.
Svojim aktivnim sastojcima Melem pomaže kod umirivanja kože koja je izložena raznim nepovoljnim vremenskim utjecajima (vjetar, hladnoća, suh zrak...). Melem ublažava i crvenilo kože nastalo izlaganjem kože sunčevim zrakama. Iritiranu kožu trenutno ublažava.
Svakodnevna uporaba Melema stvara zaštitni sloj na površini kože te čini kožu otpornom na djelovanje nepovoljnih vanjskih utjecaja. Redovitom uporabom Melema koža se održava u zdravom i hidratiziranom stanju, otporna na vanjske utjecaje.

Za ruke:
Za njegu suhe, ispucale i napete kože ruku. Zaštitni sloj koji Melem stvara onemogućit će negativne utjecaje i zaštititi vašu kožu.
Preventivno - koristite Melem prije pranja suđa, izlaganja deterdžentima, kemikalijama ili vodi koja isušuje gornji sloj kože. Svakodnevno korištenje onemogućava nastajanje zanoktica te suhe kože oko noktiju.
Preventivno - za tretiranje suhe, ispucale i tamne kože laktova jer vraća potrebnu vlažnost i mekoću.
Savjet plus - za pojačani učinak namažite prije počinka ruke Melemom i stavite pamučne rukavice.

Za noge:
Melem regenerira i njeguje te održava zaštitni sloj kože.
Depilacije i brijanje - Melem stvara zaštitni sloj koji trenutno umiruje nadraženu kožu, a depilirana ili obrijana koža se brže oporavlja te postaje meka i elastična.
Suha i zadebljala koža - smanjuje hrapavost kod svih oblika suhe, tvrde i zadebljale kože i umanjuje tegobe kod nepovoljnog djelovanja obuće i odjeće.
Savjet plus - za pojačani učinak namažite prije počinka stopala i pete debljim slojem Melema i stavite pamučne čarape, nakon uzastopnog korištenja koža će biti osjetno mekša i zaglađenija.

Za mamu i bebu:
Melem je potpuno neškodljiv za majke i za bebe! Kontinuiranom i svakodnevnom upotrebom Melem vraća elastičnost koži a time i ubrzava njezino obnavljanje
Strije - sprječava nastanak strija na bedrima i trbuhu; njeguje, obnavlja i poboljšava strukturu kože i vraća joj mekoću i elastičnost.
Izdajanje i masaža - svojom razmazivošću Melem olakšava neprekidno izdajanje i masiranje dojki te čini kožu mekom i elastičnom.
Dojenje - aktivno djelovanje Melema posebno je dobro za njegu prsiju za vrijeme dojenja. Djelotvornost Melema ispitana je u Bolnici Kopar u Sloveniji na rodiljama i potvrđena je njegova djelotvornost i neškodljivost i za majku i za dijete. Melem se maže više puta dnevno na bradavice i nije ga potrebno ispirati jer je potpuno neškodljiv za novorođeno dijete.
Melem je idealna krema za njegu dječje kože, jer štiti od djelovanja vlage i sprječava dodir kože sa štetnim tvarima. Melem djeluje blagotvorno, umiruje nadraženu kožu, a istovremeno intenzivno regenerira i hrani nježnu bebinu kožu.
Za nježnu kožu - nakon kupanja, prije spavanja, za njegu osjetljive dječje kože.
Za meku kožu - za sprječavanje manjeg pelenskog osipa i crvenila stražnjice.
Za glatku kožu - bezbrižno na zraku jer pouzdano štiti od vanjskih utjecaja (vjetar, hladnoća, grijanje).
Za elastičnu kožu - suhoća zraka isušuje osjetljivu dječju kožu dok ju Melem štiti i sprječava daljnje prekomjerno isušivanje.

Veličina: 10 ml u kutijici, 25 ml u tubi, 50 ml u tubi

Registracija
Kozmetika
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Problemi kože
Suha koža
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu