• %
La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400...
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Dermo - Pediatrics Nevidljivi fluid za zaštitu od sunca za djecu SPF50+

Nevidljivi fluid za zaštitu od sunca za djecu SPF50+.

Moguće je kupiti najviše 6 pakiranja istog proizvoda

N
25,68 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 20/06 do 31/07. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije La Roche-Posay Anthelios. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 30.00€ dobivate na poklon La Roche-Posay Anthelios Age Correct SPF50 15 ml uz La Roche-Posay iznad 30€
Kupnjom proizvoda iz ove kategorije u iznosu višem od 30.00€ dobivate na poklon La Roche-Posay Anthelios Mlijeko za tijelo SPF 50+ 75 ml POKLON uz Anthelios iznad 30€
Proizvod se nalazi u kategorijama:

Najprodavaniji

 

Nevidljivi fluid za zaštitu od sunca za djecu SPF50+.

- UVB & UVA

- vrlo otporan

Antioksidativna zaštita

- Vrlo visoka zaštita od UVB/UVA zračenja + ultradugih UVA zraka*

- Štiti od dubinskog oštećenja stanica

- Čuva prirodnu zaštitu kože

- Vrlo otporan na vodu, znoj i pijesak

- Za dječju osjetljivu kožu i kožu sklona atopiji

- Formulirano protiv peckanja očiju

- Ispitano pod nadzorom dermatologa i pedijatara

* [340-400 nm]=dugi UVA/[380-400 nm] = kraj spektra koji nazivamo ultradugi UVA.

Sastav: aqua/water/eau. bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl., triazine alcohol denat., ethylhexyl triazone.,butyl methoxydibenzoylmethane, isopropyl palmitate, diisopropyl adipate., dicaprylyl ether, glycerin, propanediol, isopropyl myristate, c12-15 alkyl benzoate, diisopropyl sebacate c12-22, alkyl acrylate/hydroxyethylacrylate, copolymer tocopherol, methoxypropylamino, cyclohexenylidene, ethoxyethylcyanoacetate pentylene, glycol, butyrospermum parkii, butter/ shea butter, acrylates/c10-30, alkyl acrylate, crosspolymer caprylyl glycol, citric acid, diethylamino, hydroxybenzoyl, hexyl benzoate, drometrizole trisiloxane, hydroxyacetophenone, phenylbenzimidazole, sulfonic acid., sodium polyacrylate, triethanolamine, trisodium ethylenediamine disuccinate.

Uporaba: Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Ne izlažite bebe i malu djecu direktnom suncu. Nemojte ostati predugo na suncu, čak ni dok koristite proizvod za zaštitu od sunca jer vam proizvod ne pruža 100  %-tnu zaštitu. Nanesite proizvod za zaštitu od sunca netom prije izlaganja suncu. Nanosite često i izdašno kako biste održali zaštitu, osobito nakon znojenja ili brisanja ručnikom. Izbjegavajte područje oko očiju. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite. Izbjegavajte dodir s tkaninom. 

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Fluid
Pakiranje
Posuda s pumpicom
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Djeca
Posebni atributi
Dermatološki ispitano
Pedijatrijski ispitano
Vodootporno
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
50
Tip kože
Osjetljiva
Problemi kože
Osjetljiva koža
UV zrake

La Roche-Posay preporučuje 90 000 dermatologa diljem svijeta, a njegova je misija pružiti bolji život osobama s osjetljivom kožom. Brend La Roche-Posay osnovao je ljekarnik 1975. godine, a sada je prisutan u više od 60 zemalja. Nudi jedinstvenu liniju proizvoda za dnevnu njegu svih tipova kože i promiče dobre prakse njege kože koje su prilagođene svim kožnim problemima. Brend je zbog njezinih antioksidacijskih i umirujućih svojstava razvio formule s ekskluzivnom vodom bogatom selenijem, koja se upotrebljava i u La Roche-Posay termalnom centru. Proizvodi se razvijaju s pomoću pažljivo odabranih sastojaka koji se miješaju u optimalnim koncentracijama. Uz to, proizvodi brenda La Roche-Posay podvrgnuti su strogim kliničkim testiranjima kako bi se utvrdilo koliko su učinkoviti i sigurni za upotrebu, čak i na osjetljivoj koži.

40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu