Beright COVID-19 Antigen Rapid Test (Oral Fluid)

Beright COVID-19 Antigen Rapid Test na slinu antigen test za samotestiranje

Brzi antigenski test za COVID-19 (iz sline) je kvalitativni imunološki test na membrani za otkrivanje SARS-CoV-2 antigena u uzorku ljudske sline.
C053545
4,19 €
31,65 Kn

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Brzi antigenski test za COVID-19 komplet je testa za jednokratnu upotrebu namijenjenu za otkrivanje novog koronavirusa SARS-CoV-2, koji uzrokuje COVID-19, u ljudskoj oralnoj tekućini. Služi za dobivanje preliminarnih rezultata, završna potvrda treba se temeljiti na kliničkim dijagnostičkim rezultatima.

Upute:

1. Uklonite lijevak i plastičnu epruvetu; pričvrstite lijevak na epruvetu. Duboko zakašljite 3-5 puta. Lagano ispljunite uzorak sline u lijevak. Slina (bez mjehurića) bi trebala doseći visinu linije razmjera. 

2. Postavite epruvetu u držač epruvete. Otvorite pakiranje pufera za i dodajte cijeli sadržaj pufer u epruvetu s uzorkom sline. Pričvrstite čep na epruvetu. Lagano stisnite epruvetu 10-15 puta da biste dobro pomiješali. 

3. Izvadite test pločicu iz zatvorene vrećice i započnite testiranje u roku od sat vremena. Najbolje rezultate ćete dobiti, ukoliko testiranje obavite odmah nakon otvaranja vrećice. Test ploćicu postavite na ravnu površinu. Preokrenite epruvetu i dodajte 2 kapi otopine u otvor za uzorak testnog uređaja, a zatim počnite mjeriti vrijeme. Nemojte pomicati test tijekom testiranja. 

4. Očitajte rezultat nakon 15 minuta. Nemojte očitavati rezultate nakon 20 minuta.."

Sadrži: 1 test pločica, 1 uređaj za sakupljanje, 1 pufer, 1 upute za upotrebu, 1 vrećica za biološku sigurnost

Registracija
Medicinski proizvod

Ostali proizvodaci

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja