Catafertyl test za trudnoću

Catafertyl test za trudnoću

Catafertyl test za trudnoću jednostavan je za upotrebu i radi tako da detektira povećane razine humanog horionskog gonadotropina (hCG) u urinu - hormona koji se proizvodi tijekom trudnoće.

C058369
9,96 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Catafertyl test za trudnoću jednostavan je za upotrebu i radi tako da detektira povećane razine humanog horionskog gonadotropina (hCG) u urinu - hormona koji se proizvodi tijekom trudnoće.

Kada žena ostane trudna, posteljica se počinje formirati, a njezine stanice počinju lučiti hormon trudnoće ili humani korionski gonadotropin (hCG). Catafertyl test za trudnoću radi otkrivanjem povišenih razina hCG-a u urinu kako bi se lakše utvrdilo je li žena trudna.

Catafertyl test za trudnoću je:

- Jednostavan za upotrebu 

- Pouzdan jer pruža 99,2%-tnu točnost 

- Brz jer su rezultati dostupni za 1-3 minute

Uporaba: 

Kako koristiti test za trudnoću? Preporučujemo da napravite test jedan dan nakon očekivanog početka menstruacije. Smanjite unos tekućine približno 2 sata prije testiranja. Za testiranje trudnoće prikladna je bilo koja mokraća, ali za najtočnije rezultate bolje je upotrijebiti prvu jutarnju mokraću.

Izvođenje testa:

1. Otvorite zapečaćenu foliju tako da je poderete uzduž oznake. Izvadite test iz folije i uklonite zatvarač kako biste otkrili upijajući vrh.

2. Držite test za držač za palac s izloženim upijajućim vrhom okrenutim prema dolje. Ispustite malu količinu urina u WC školjku, a zatim stavite upijajući vrh izravno u mlaz urina na najmanje 10 sekundi dok ne bude potpuno mokar.

Ako želite, ispustite malu količinu urina u WC-školjku, a zatim možete mokriti u čistu, suhu posudu i potopiti polovicu upijajućeg vrha u mokraću na najmanje 5 sekundi.

3. Vratite poklopac na test i postavite ga na ravnu površinu s kontrolnim i ispitnim prozorčićima okrenutim prema gore.

4. Nakon 3 minute očitajte rezultat. Ne čekajte više od 5 minuta za očitavanje rezultata. Već nakon 1 minute možete primijetiti pozitivan rezultat. Da biste potvrdili negativan rezultat, morate pričekati cijelo vrijeme reakcije od tri minute.

Registracija
Medicinski proizvod
Pomagala i aparati
Test za trudnoću

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu