• %
Uebe Cyclotest Test na trudnoću

Uebe Cyclotest Test na trudnoću

Test se može koristiti od prvog dana izostanka menstruacije.

C038461
4,57 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,71 € -20%

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Test na trudnoću. Za testiranje u mokraći srednjeg mlaza.

Cyclotest test za rano otkrivanje trudnoće je vizualni imunološki test za samotestiranje, za kvalitativno određivanje humanog korionskog gonadotropina (hCG) u mokraći radi ranog utvrđivanja trudnoće.

Uporaba:

Određivanje početka testiranja

Test se može koristiti od prvog dana izostale menstruacije. Kako koncentracija hCG-a varira od žene do žene ili postoji mogućnost pogreške pri računanju posljednje menstruacije, u slučaju negativnog rezultata, ukoliko sumnja na trudnoću još uvijek postoji, potrebno je ponoviti test nakon nekoliko dana.

Testiranje

Uzimanje uzorka i testiranje

1. Uzorak urina mora se uzeti u čistoj i suhoj posudi.

2. Test se može provoditi u bilo koje doba dana, no preporučuje se korištenje prvog jutarnjeg urina zbog visokih koncentracija hCG-a. Ako se test ne može provesti odmah po uzimanju uzorka urina, uzorak se može čuvati pri temperaturi od 2 do 8 °C do 72 sata nakon uzimanja uzorka.

3. Ako uzorci urina sadrže vidljive taloge, ovi se talozi prvo moraju istaložiti kako bi se dobio čisti uzorak za testiranje.

Postupak testiranja:

1. Vrećica u kojoj se nalazi test i urin moraju biti sobne temperature. Za početak testiranja otvorite zatvorenu vrećicu na označenom mjestu. Izvadite test iz vrećice i upotrijebite ga neposredno nakon otvaranja folije od koje je vrećica načinjena.

2. Primite dršku testnog štapića jednom rukom. Drugom rukom uklonite poklopac kako biste izložili apsorbirajući vršak. Odložite poklopac sa strane kako biste kasnije mogli vratiti poklopac na štapić.

3. Prikupite urin u čistu posudu (ne isporučuje se s testom) i uronite apsorbirajući vršak u urin na najmanje 10 sekundi. Apsorbirajući vršak testnog štapića možete usmjeriti prema dolje i staviti ga u mlaz urina na najmanje 10 sekundi tako da se temeljito namoči.

4. Vratite poklopac na testni štapić i pričekajte da se pojavi linija u boji. Nakon 5 minuta možete očitati rezultate.

5. Ovisno o koncentraciji hCG-a u testnom uzorku, pozitivni se rezultati mogu uočiti već nakon 40 sekundi. No, da biste potvrdili negativne rezultate, potrebno je pričekati cjelokupno vrijeme reakcije (5 minuta). Stoga se rezultati trebaju očitavati tek nakon 5 minuta.

6. Test odložite u otpad nakon jednokratne uporabe. Ne očitavajte rezultate testa nakon 10 minuta.

Tumačenje rezultata:

Pozitivan test: U testnom području pojavljuju se dvije linije u boji - kontrolna linija i testna linija. Ovaj rezultat potvrđuje trudnoću. Intenzitet boje testnih linija može varirati s obzirom da se koncentracija hormona mijenja tijekom trudnoće. Rane mjere opreza su iznimno važne. Savjetujte se s liječnikom i svojom primaljom kako biste zaštitili svoje zdravlje i zdravlje svojeg djeteta. Izbjegavajte rizike koji mogu ugroziti zametak (primjerice rendgen).                                                                                                                                                                                     

Negativan test: Pojavljuje se samo jedna linija u boji, i to kontrolna linija. Ne prikazuje se testna linija u testnom području. To znači da trudnoća nije otkrivena.

Neispravan test: U testnom području nije prikazana niti jedna linija ili se prikazuje jedna crvena linija. Ako se ovo dogodi,ponovite test. Ako je test neispravan, molimo kontaktirajte distributera. Distributeru je potrebno navesti broj serije.

Veličina: jedan testni štapić i sredstvo za sušenje (nije jestivo)

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
1
Jedinica mjere
komad
Pomagala i aparati
Test za trudnoću

Kao i nekad, inovativnost je i dalje pokretacka snaga kompanije. Danas, Uebe Medical poma

Najprodavaniji

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

Kelual akcija