Medex Propolis Oral Junior vodeni sprej

Medex Propolis Oral Junior vodeni sprej

Jednostavno i precizno nanošenje aplikatorom. Nikotinamid doprinosi održavanju normalnih sluznica. Ne sadrži alkohol, zato ne peče.  Dobrog okusa. Standardizirana vrijednost bioflavonoida u propolisu.

C003455
11,58 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Jednostavno i precizno nanošenje aplikatorom. Nikotinamid doprinosi održavanju normalnih sluznica. Ne sadrži alkohol, zato ne peče.  Dobrog okusa. Standardizirana vrijednost bioflavonoida u propolisu. U staklenoj ambalaži koja čuva kvalitetu proizvoda.

- Djeci od 3. godine nadalje

- Za bolno grlo i ždrijelo

- Kao preventiva za usnu šupljinu (afte)

- Za sprječavanje upale desni, infekcija sluznice usne šupljine

- Kao prevencija protiv karijesa

- Kao preventivna zaštita grla i ždrijela

Djeca ne znaju što je za njih dobro. Ali znaju što im se sviđa.

U proizvodu Propolis oral junior spojili smo oboje i napravili propolis koji ne sadrži alkohol, ne peče i ima dobar okus.   

Propolis oral junior posebno je prilagođen našim najmlađim. Proizvod uz 10 % ekstrakta propolisa na vodenoj osnovi sadrži  med i niacin, koji doprinosi održavanju normalnih sluznica i suhi vodeni ekstrakt lišća kadulje.

Okus su testirala djeca i uz njihovu smo pomoć napravili najbolji za njih. Zato je Propolis oral junior odlična okusa i ne peče. Osim toga, proizvod je provjerene kvalitete, jer smo u njemu standardizirali i ključne sastojke propolisa, bioflavonoide, koji biljke štiti od mikroorganizama, i glavno su mjerilo kvaliteta propolisa.

Proizvod je i jedinstven za primjenu, jer raspršivač s aplikatorom omogućava jednostavan i precizan nanos na željeno mjesto. 

Jednostavno i precizno nanošenje aplikatorom. Nikotinamid doprinosi održavanju normalnih sluznica. Ne sadrži alkohol, zato ne peče.  Dobrog okusa. Standardizirana vrijednost bioflavonoida u propolisu. U staklenoj ambalaži koja čuva kvalitetu proizvoda.

Propolis

Propolis ili pčelinje ljepilo pčelinji je proizvod potreban za očuvanje zdrave košnice. Sadrži razne biljne smole koje pčele skupljaju na pupoljcima drveća, oplemenjuju ih izlučevinama svojih žlijezda te im dodaju vosak. Ljepljiva im je smjesa potrebna za popravak saća i premaz unutarnjih zidova košnice, čime sprječavaju ulazak vlage i vjetra te štite košnicu od mikroba. Koriste ga i za balzamiranje većih nametnika kojih se ne mogu drukčije riješiti. Time sprječavaju njihov raspad i tako se štite od zaraza i bolesti. Propolis u košnici također hlapi te time stvara prirodnu zaštitu koja omogućava zdrav razvoj i život pčelinjih obitelji. Glavne su djelatne tvari propolisa bioflavonoidi, biljna bojila koja štite biljke od mikroorganizama. Upravo sadržaj bioflavonoida određuje kvalitetu propolisa, stoga smo u Medexu standardizirali njegovu vrijednost u proizvodima i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu.

Med 

Med je prirodni slatki dar koji pčele izrađuju od cvjetnog nektara (nektarni med) ili od izlučevina kukaca, koje kao ljepljiva tekućina ostaju na stablima (medna rosa ili medljikovac). Nektarni medovi su cvjetni, bagrem, kesten, lipa i uljana repica, a među medljikovce spadaju šumski, jela, javor, hrast i smreka. Pčele prerađuju nektar ili mednu rosu, oplemenjuju je izlučevinama svojih žlijezda, a zatim je deponiraju u saće i ostave da sazri. Med predstavlja zalihu sunčeve energije i gorivo života u pčelinjoj košnici. Sadrži dragocjene hranjive tvari te tako predstavlja bogat nutrijent.

Suhi vodeni ekstrakt lišća kadulje (Salvia offic.)

Prirodna moć kadulje poznata je i cijenjena još od starog vijeka. Stare travarske knjige uzdižu kadulju kao svetu biljku. Sadrži eterično ulje, hlapivu, mirišljavu smjesu spojeva, netopivih u vodi, među kojima najviše ima tujona. Vodeni ekstrakt iz listova kadulje ne sadrži tujon, zato ga mogu konzumirati i trudnice i dojilje.

Niacin

Niacin (vitamin B3) doprinosi održavanju normalnih sluznica.

Sastav: 10% propolisa u vodenoj otopini, med, niacin (nikotinamid), vodeni ekstrakt kadulje (sadrži laktozu), vitamin c i ekstrakt listova ružmarina.

U 6 raspršivanja: 120 mg propolisa od toga 5,8 mg bioflavonoida, 2,4 mg niacina (15% PU)

Uporaba: Preporučena dnevna doza jest 6 raspršivanja u usta. Otopinu 3 puta na dan po 2 puta raspršite neposredno u usnu šupljinu. Prije uporabe promučkajte

Upozorenja: Osobama alergičnim na propolis ne preporučamo uporabu proizvoda. Zbog sastojaka prirodnog porijekla može doći do manjih odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda.

Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je prdržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

Način čuvanja: Čuvajte na tamnom i suhom mjestu pri sobnoj temperaturi do 25 °C.

Veličina: 30 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Sprej
Pakiranje
Sprej
Mjesto primjene
Grlo
Pogodno za
Djeca
Sadrži biljke
Kadulja (Salvia officinalis)
Ružmarin (Rosmarinus Officinalis)
Sadrži vitamine
Vitamin B3 - niacin
Sadrži ostalo
Med
Propolis
Posebni atributi
Bez bojila
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez laktoze
Bez umjetnih okusa
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Promućkati prije upotrebe.
Čuvati izvan dosega djece.
Upozorenje
Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti ovaj proizvod.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu