Biovitalis Komarci i krpelji bye bye...
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Biovitalis Komarci i krpelji bye bye KIDS SET

Zaštita beba i djece od komaraca i krpelja + Umirujući stik GRATIS

C056802
17,98 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ultra zaštitni sprej protiv komaraca za djecu 100ml

Učinkovito i pouzdano štiti nježnu dječju kožu od uboda svih vrsta komaraca, za djecu od 1. godine. Za zaštitu djece mlađe od 12 mjeseci može se koristiti raspršivanjem na odjeću ili kolica.Sadrži potpuno prirodni kompleks STOP MOSQUITO, s dokazanim djelovanjem za maksimalnu zaštitu. Sprej sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka čiji miris učinkovito odbija komarce, a pritom je za ljude vrlo ugodan i privlačan. Potpuno je siguran za nježnu i osjetljivu dječju kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Pruža dodatnu njegu i hidrataciju osjetljivoj dječjoj koži. 

Više o Ultra zaštitnom spreju protiv komaraca za djecu saznajte ovdje.

Ultra zaštitni sprej protiv krpelja 100ml

Učinkovito štiti kožu od krpelja, pružajući do 6 sati zaštite. Sadrži 20% aktivnog sastojka iz listova limunskog eukaliptusa, s dokazanim djelovanjem za zaštitu od krpelja. Sprej je namijenjen djeci starijoj od 6 mjeseci i odraslima, a mogu ga koristiti i trudnice i dojilje. Za zaštitu djece mlađe od 6 mjeseci može se koristiti raspršivanjem na odjeću. Lako se nanosi, brzo se upija i na koži ostavlja ugodan osjećaj. Potpuno je siguran za kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Prikladan za lice i tijelo, prilagođen svim tipovima kože. Dermatološki ispitan.

Više o Ultra zaštitnom spreju protiv krpelja saznajte ovdje.

GRATIS Umirujući stik za nadraženu kožu 6ml

Trenutno ublažava iritaciju nakon uboda insekta, praktično džepno pakiranje omogućuje brzu i ciljanu primjenu. Odabrani, potpuno prirodni sastojci sinergijski umiruju, štite i ugodno hlade nadraženu kožu nakon uboda komarca, uboda pčele ili ose, ugriza pauka, opekline meduze, iritacije izazvane koprivom.

Umirujući stik brzo smiruje svrbež, iritaciju i crvenilo kože te ugodno hladi, a prikladan je i za osjetljivu dječju kožu. Praktičan prilikom šetnje gradom, boravka na plaži, aktivnosti u prirodi. Bogat sastav, kombinacija četiri eterična ulja (prava lavanda, čajevac, limunska trava i paprena metvica) i dva CO2 ekstrakta (neven i kamilica), pouzdano spašava u svim S.O.S. situacijama u prirodi. 

Više o Umirujućem stiku za nadraženu kožu saznajte ovdje.

Registracija
Kozmetika
Paketi
Količina
100
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu