Zona Vital Natura Kids Sprej
Zona Vital Natura Kids Sprej
Zona Vital Natura Kids Sprej
  • %
Zona Vital Natura Kids Sprej
Zona Vital Natura Kids Sprej
Zona Vital Natura Kids Sprej

Zona Vital Natura Kids Sprej

a bazi ulja slatkog badema s eteričnim uljima citronele, geranija, lavande, paprene metvice, limunskog eukaliptusa i litsee.

C037792
11,97 €
(119.7€ za 1 LIT) |

Popust od 20.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 01/03 do 31/03. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda od Zona Vital. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Natura Kids sprej je proizvod na bazi ulja slatkog badema s eteričnim uljima citronele, geranija, lavande, paprene metvice, limunskog eukaliptusa i litsee, koji učinkovito štiti kožu od svih vrsta komaraca i ostalih insekata. Blagog je i ugodnog mirisa, brzo se upija, vlaži kožu, ne masti i ne ostavlja tragove. Za primjenu kod djece iznad 1 godine starosti.

Tip kože: svi tipovi kože

Sastav: C12-C15 alkyl benzoate, Prunus amygdalus dulcis oil, Dicaprylyl ether, Octyldodecyl myristate, Citral, Cymbopogon nardus oil, Tocopheryl acetate, Geraniol, Pelargonium graveolens flower oil, Citronellol, Lavandula angustifolia oil, Limonene, Linalool, Mentha piperita oil, Eucalyptus citriodora oil, Litsea cubeba fruit oil, Eugenol, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Farnesol, Cymbopogon flexuosus oil, Coumarin.

Uporaba: Ravnomjerno nanesite na kožu, na izložene i neoštećene dijelove tijela, osim područja oko očiju i usta, 2 do 3 puta dnevno. Nakon uporabe oprati ruke. 

Napomena: Čuvati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavati doticaj s očima, ustima i sluznicama. Ne smije se progutati. U slučaju dodira s očima isprati s mnogo vode nekoliko minuta. Kontaktne leće ukloniti tijekom ispiranja. Ako nadražaj očiju ne prestaje ispirati duže i potražiti savjet liječnika. U rijetkim slučajevima može se pojaviti preosjetljivost kože na eterična ulja. Citral, geraniol, citronelol, linalol, lavandula angustifolia, ulje eukaliptusa i ulje paprene metvice mogu izazvati alergijske reakcije na koži. U slučaju preosjetljivosti prekinuti s uporabom. Nije za primjenu kod trudnica i dojilja.

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Zemlja porijekla
Italija
Tip kože
Svi tipovi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu