Biovitalis Komarci i krpelji bye bye SET
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Biovitalis Komarci i krpelji bye bye SET

Promotivni set sprejeva protiv komaraca i krpelja + Umirujući stik GRATIS

C056801
17,98 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ultra zaštitni sprej protiv komaraca 100ml 

Sadrži učinkovit i pouzdan potpuno prirodni kompleks STOP MOSQUITO, s dokazanim djelovanjem za maksimalnu zaštitu od svih vrsta komaraca. Sprej sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka čiji miris učinkovito odbija komarce, a pritom je za ljude vrlo ugodan i privlačan. Brzo se upija i ne ostavlja neželjene masne tragove na koži. Potpuno je siguran za kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Dodatno njeguje i hidratizira, formulacija je prilagođena i osjetljivoj koži. Sprej mogu koristiti trudnice i dojilje. Ugodnog je mirisa, bez sintetskih parfema.

Više o Ultra zaštitnom spreju protiv komaraca saznajte ovdje.

Ultra zaštitni sprej protiv krpelja 100ml 

Učinkovito štiti kožu od krpelja, pružajući do 6 sati zaštite. Sadrži 20% aktivnog sastojka iz listova limunskog eukaliptusa, s dokazanim djelovanjem za zaštitu od krpelja. Sprej je namijenjen djeci starijoj od 6 mjeseci i odraslima, a mogu ga koristiti i trudnice i dojilje. Lako se nanosi, brzo se upija i na koži ostavlja ugodan osjećaj. Potpuno je siguran za kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Prikladan za lice i tijelo, prilagođen svim tipovima kože. Dermatološki ispitan.

Više o Ultra zaštitnom spreju protiv krpelja saznajte ovdje.

GRATIS Umirujući stik za nadraženu kožu 6ml 

Trenutno ublažava iritaciju nakon uboda insekta, praktično džepno pakiranje omogućuje brzu i ciljanu primjenu. Odabrani, potpuno prirodni sastojci sinergijski umiruju, štite i ugodno hlade nadraženu kožu nakon uboda komarca, uboda pčele ili ose, ugriza pauka, opekline meduze, iritacije izazvane koprivom.

Umirujući stik brzo smiruje svrbež, iritaciju i crvenilo kože te ugodno hladi, a prikladan je i za osjetljivu dječju kožu. Praktičan prilikom šetnje gradom, boravka na plaži, aktivnosti u prirodi. Bogat sastav, kombinacija četiri eterična ulja (prava lavanda, čajevac, limunska trava i paprena metvica) i dva CO2 ekstrakta (neven i kamilica), pouzdano spašava u svim S.O.S. situacijama u prirodi. 

Registracija
Kozmetika
Paketi
Količina
100
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu