Daylong Cetaphil Sun Losion SPF 50+
40

Preporučuju dermatolozi

Daylong Cetaphil Sun Losion SPF 50+

Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ lotion za lice i tijelo pogodan je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine. Ovaj losion za zaštitu od sunca lagano se i ujednačeno razmazuje na koži i pruža visoku zaštitu od UV zračenja bez masnog traga.

Količina ml
C056487
29,49 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ lotion za lice i tijelo pogodan je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine. Ovaj losion za zaštitu od sunca lagano se i ujednačeno razmazuje na koži i pruža visoku zaštitu od UV zračenja bez masnog traga.

Formuliran za zaštitu i hidraciju kože.

Kombinacija umirujućeg vitamina E i aloe vere hrani i hidrira kožu 24-satnom hidracijom sprječavajući učinke isušivanja sunca.

Nježni losion za zaštitu od sunca osmišljen za osjetljivu kožu.

Losion je posebno formuliran da bude nježan prema osjetljivoj koži i koži osjetljivoj na sunce. Formula ne nadražuje kožu i ne začepljuje pore.

- zaštita od sunca za osjetljivu kožu

- vrlo visok faktor zaštite od sunca SPF 50+ pruža širok spektar zaštite protiv UVA zračenja

- vodootporan u slatkim i slanim vodama

- formula s liposomima omogućuje lagano razmazivanje na koži

- hidrira kožu tijekom 24 sata.

Sastav: Aqua, Ethyl Hexyl Salicylate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylhexyl Butamido Triazone, Butyl Methoxydibenzoyl Methane, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Pentylene Glycol, Alcohol, Sorbitol, Dimethicone, Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Triethanolamine, Tocopherol, Decyl Glucoside, Lecithin, Acrylic Acid/VP Crosspolymer, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder. FIL.0748.V00

Uporaba: losion obilno nanesite otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i pustite da se dobro upije. Nanesite više puta tijekom dana da biste održali zaštitu od sunca, posebno nakon znojenja, plivanja ili  brisanja ručnikom.

Upozorenja: Izbjegavajte dodir s očima. Nanošenje premale količine losiona znatno smanjuje razinu zaštite. Izbjegavajte izlaganje suncu između 11 i 16 sati. Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu prijetnju zdravlju. Čak ni proizvodi s visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Nemojte izlagati dojenčad i malu djecu izravnom sunčevom svjetlu. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Veličina: 100 ml ili 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Losion
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Sadrži biljke
Aloje vera (Aloe barbadensis)
Sadrži vitamine
Vitamin E
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
50
Namjena
UV zaštita
Problemi kože
Osjetljiva koža
3499320007962

Galderma International je globalna kompanija osnovana 1981. godine s ciljem pružanja inovativnih medicinskih rješenja za dermatološke potrebe pojedinaca u suradnji s zdravstvenim djelatnicima diljem svijeta.

40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu