Daylong Cetaphil Sun Losion SPF 30
40

Preporučuju dermatolozi

Daylong Cetaphil Sun Losion SPF 30

Liposomalni losion za zaštitu od sunca. 

C057147
27,70 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Liposomalni losion za zaštitu od sunca.

Daylong Cetaphil Sun pruža visokoučinkovitu, dermatološku zaštitu od sunca za svaki tip kože.

Liposomalni losion lako se i ravnomjerno razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv i mastan trag. Fotostabilni UV filtri pružaju visokoučinkovitu i trenutnu zaštitu od UVA i UVB zraka i djelotvornu zaštitu stanica te na taj način sprječavaju starenje kože uzrokovano sunčevim zračenjem. Aloe vera, sorbitol i vitamin E njeguju kožu i pružaju joj dragocjenu vlagu.

Losion je iznimno vodootporan u slatkim i slanim vodama i otporan na znojenje.

Bez dodatka mirisa.

Aktivni sastav:  Fotostabilni UV filtri pružaju visokoučinkovitu i trenutnu zaštitu od UVA i UVB zraka, Aloe vera, sorbitol i vitamin E njeguju i održavaju vlažnost kože.

Sastav: aqua, c12-15 alkyl benzoate, ethylhexyl methoxycinnamate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, bisethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, pentylene glycol, alcohol, sorbitol, ethylhexyl triazone, dicaprylyl carbonate, cetyl phosphate, triethanolamine, tocopherol, dimethicone, cetyl alcohol, lecithin, carbomer, bht, aloe barbadensis leaf juice powder. fil.0754.v00

Uporaba: Opće napomene o primjeni proizvoda za zaštitu od sunca:  losion obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima.

Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine losiona znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu.

Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu.

Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Losion
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Sadrži biljke
Aloje vera (Aloe barbadensis)
Sadrži vitamine
Vitamin E
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
30
Namjena
UV zaštita
Tip kože
Svi tipovi

Galderma International je globalna kompanija osnovana 1981. godine s ciljem pružanja inovativnih medicinskih rješenja za dermatološke potrebe pojedinaca u suradnji s zdravstvenim djelatnicima diljem svijeta.

40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu