Daylong Cetaphil Sun Sensitive Gel sprej SPF 30
40

Preporučuju dermatolozi

Daylong Cetaphil Sun Sensitive Gel sprej SPF 30

Daylong Cetaphil Sun pruža visokoučinkovitu, dermatološku zaštitu od sunca za svaki tip kože uključujući kožu alergičnu na sunce i osjetljivu kožu.

N
29,49 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Daylong Cetaphil SUN pruža visokoučinkovitu, dermatološku zaštitu od sunca za svaki tip kože uključujući kožu alergičnu na sunce i osjetljivu kožu.

Sensitive gel-sprej posebno je dobro podnošljiva zaštita od sunca za vrlo osjetljivu kožu, kožu alergičnu na sunce i kožu sklonu Mallorca aknama. Fotostabilni UV filtri pružaju visokoučinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, zaštitu stanica od štetnog UV zračenja i sprječavaju starenje kože uzrokovano sunčevim zračenjem.

Vitamin E pruža dodatnu njegu. Lagani gel-sprej posebno je prikladan za teško dostupne dijelove tijela ili dijelove tijela prekrivene dlačicama, poput ruku ili nogu, i za sportaše.

Brzo se upija, ne ostavlja ljepljiv trag i matira kožu. Prikladan i za masnu kožu.

Iznimno vodootporan u slatkim i slanim vodama.

Otporan na znojenje.

Bez dodatka mirisa, ulja i emulgatora.

Razvijen u suradnji s dermatolozima.

Bez dodatka mirisa.

Aktivni sastojci:

- UV filtri pružaju visokoučinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka,

- vitamin E pruža dodatnu njegu. 

Sastav: aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, alcohol, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, dimethicone, vp/eicosene copolymer, c12-15 alkyl benzoate, dibutyl adipate, cyclodextrin, tocopherol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, triethanolamine, lauryl glucoside, trisodium ethylenediamine disuccinate, bht. fil.0897.v00

Uporaba: Gel-sprej obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima.

Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine gel-spreja znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu.

Napomena: Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu.

Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Veličina: 150 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Sprej
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Posebni atributi
Bez emulgatora
Bez mirisa
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
30
Tip kože
Masna
Osjetljiva
Svi tipovi
Problemi kože
UV zrake

Galderma International je globalna kompanija osnovana 1981. godine s ciljem pružanja inovativnih medicinskih rješenja za dermatološke potrebe pojedinaca u suradnji s zdravstvenim djelatnicima diljem svijeta.

40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu