• Novi proizvod
Embryolisse Sun Stick SPF50+

Embryolisse Sun Stick SPF50+

Embryolisse je posebno osmislio praktičan stick za zaštitu u pokretu, kako bi osigurao ne samo užitak nego i jednostavnost pri nanošenju.

N
16,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Embryolisse je posebno osmislio praktičan stick za zaštitu u pokretu, kako bi osigurao ne samo užitak nego i jednostavnost pri nanošenju. Ne ostavlja bijeli ni ljepljivi trag! Tekstura se stapa s kožom ostavljajući ugodan miris univerzalnih nota koji ga izdvaja od tipičnih mirisa povezanih s proizvodima za zaštitu od sunca.

Embryolisse donosi inovaciju svojom minimalističkom linijom za zaštitu od sunca, obogaćenom antioksidativnim uljem biljke Roucou. 

Ova linija sastoji se od dva proizvoda s formulom sigurnom za oceane koja je strogo ispitana na 100 % osjetljivoj koži: Sun Cream SPF50 za lice i tijelo i Sun Stick SPF50+ za više područja.

Embryolisse Sun Stick SPF50 pruža sveobuhvatnu zaštitu za sve tipove kože, od treće godine života. Sadrži vrhunske organske filtre za visoku zaštitu i hranjiva, antioksidativna svojstva ulja biljke Roucou, što osigurava zdravi zlaćani sjaj. Prožeta suptilnim mirisom, formula sticka otporna je na trljanje i vodu bez ostavljanja upadljivih bijelih tragova.

- Formuliran za lice i najosjetljivije dijelove tijela.

- Bez potrebe utrljavanja; lagano klizi i odmah ćete zaboraviti da ste ga nanijeli. Nanošenje je nježno poput milovanja i idealno za one koji ne vole kremu na rukama. Ova ugodna metoda nanošenja jednako je dopadljiva ženama, djeci³ i muškarcima.

- Praktičan: njegov kompaktni dizajn džepne veličine jednostavno stane u svaku torbu, što ga čini savršenim za ručak na terasi, vježbanje ili trenutke opuštanja.

- 100 % reciklirana plastika⁴.

- Veganska formula

- 88 % sastojaka prirodnog podrijetla.¹

¹Osnovna formula, bez filtara za zaštitu od sunca.

³Od treće godine života.

⁴ Ne uključujući umjetna bojila.

Uporaba: Nanijeti obilno prije izlaganja suncu i često ponovno nanositi. Upozorenje: izbjegavati izlaganje suncu kada su sunčeve zrake najjače. Ne izlagati bebe i malu djecu jakom sunčevom svjetlu.

Zemlja podrijetla: Francuska

Veličina: 15 g

Registracija
Kozmetika
Količina
15
Jedinica mjere
gram
Oblik
Stick
Pakiranje
Stick
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Stariji
Posebni atributi
Vegansko
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
50
Namjena
UV zaštita
Tip kože
Svi tipovi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu