Bios Line CalmAcid tablete

Bios Line CalmAcid tablete za žvakanje

Učinak CalmAcid® primarno se odnosi na prisutnost bijele gline koja u kombinaciji sa sluzi crnog sljeza stvara mukozaštitni film koji djeluje na želučanu sluznicu, štiteći je od nadražujućih tvari, dok kalcij karbonat i magnezij karbonat dodatno neutraliziraju višak kiseline
C052027
10,88 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Učinak CalmAcid® primarno se odnosi na prisutnost bijele gline koja u kombinaciji sa sluzi crnog sljeza stvara mukozaštitni film koji djeluje na želučanu sluznicu, štiteći je od nadražujućih tvari, dok kalcij karbonat i magnezij karbonat dodatno neutraliziraju višak kiseline. CalmAcid® se može primijeniti i kod prisutne boli u želucu, uzrokovane promjenama vremena, psihofizičkim stresom, nepravilnim načinom života. Biljni ekstrakti CalmAcid® imaju ublažavajući i smirujući učinak na želučanu sluznicu.

Terapijske indikacije: CalmAcid® ima trostruki sinergijski učinak: štiti nadraženu želučanu sluznicu, smanjuje nadraženost želuca i osjećaj boli, te neutralizira višak kiseline.

CalmAcid® je namijenjen u slučajevima prisutnosti viška želučane kiseline, gastritisa, grčeva u želucu, ublažavanja boli u želucu.

Proizvod je bez glutena i zaslađen stevijom.

Kombinirana primjena: CalmAcid® se može primijeniti zajedno sa različitim terapijama liječenja akutnog i kroničnog gastritisa, sekundarnog gastroduodentitisa, sukladno s uputama liječnika.

Uporaba: Odrasli i djeca starija od 12 godina po potrebi 1 tabletu otope ili sažvaču u ustima, nakon jela. Do 6 tableta na dan. Nije namijenjeno djeci mlađoj od 12 godina. Trudnoća i dojenje: ne primjenjivati više od 4 tablete na dan.

Veličina: 20 tableta za žvakanje

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
20
Oblik - oralni preparati
Tablete za žvakanje

Talijanska prirodna kozmetika Bios Line.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu