La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
La Roche-Posay Pure Vitamin C serum
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

La Roche-Posay Pure Vitamin C serum

Koncentrat protiv bora za blistavost.

Moguće je kupiti najviše 6 pakiranja istog proizvoda

C048133
43,31 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 30.00€ dobivate na poklon La Roche-Posay Anthelios UVMUNE SPF 50+ Invisible fluid 15 ml POKLON uz La Roche-Posay iznad 30€
Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pure Vitamin C10 obnavljajući serum protiv bora. Sadrži čisti vitamin C, salicilnu kiselinu i neurosensin za vraćanje potpunog sjaja.

Pogodno i za osjetljivu kožu. Antioksidans. 

Bore, gubitak sjaja, neujednačena tekstura kože.

Jedinstveni obnavljajući serum protiv starenja kože s visokom koncentracijom čistog vitamina C, salicilnom kiselinom i smirujućim neurosensinom s fiziološkim pH kože, za otkrivanje potpunog sjaja čak i osjetljive kože.

Koža je u trenu mekša, hidratizirana i sjajnija. Bore i tanke linije su smanjene. Kao da je transformirana, tekstura i ten kože djeluju ujednačenije. Koža je glađa i ujednačena te dostiže svoj puni sjaj.

Lagana, brzo upijajuća tekstura. Svilenkasti, nemasni trag. Optimalna podloga za šminku.

Čisti Vitamin C: Lokalno primijenjen, ovaj antioksidanativni serum može pomoći u sprečavanju i ispravljanju uobičajenih znakova starenja, poput gubitka elastičnosti, pigmentacije, beživotnosti kože te sitnih linija i bora. Ima važnu ulogu u zadržavanju vlage i povećava blistavost kože.

Salicilna kiselina: Ovaj aktivni sastojak, nježni eksfolijant, djeluje keratoličko te tako potiče uklanjanje mrtvih stanica kože. Istovremeno potiče eksfolijaciju i umiruje, a ima čak i protuupalna svojstva, što ga čini vrlo pogodnim za osjetljivu kožu.

Neurosensin: Peptid koji na kožu djeluje umirujuće i ciljano djeluje na mehanizme iritacije kože te ima protuupalno djelovanje.

71% ispitanika smara da tanke linije izgledaju smanjene

71% ispitanih smatra da ton kože djeluje blistavije

84% ispitanih smatra da proizvod pruža zdravi sjaj

87% ispitanih smatra da tekstura kože djeluje finija

*Samoprocjena, N=53, svi tipovi kože, 8 tjedana studije

Sastav: aqua /water ascorbic ac id cyclohexas i loxane glycerin alcohol denat. potassium hydroxide polymethylsilsesquioxane polysilicone-11 dimethicone propylene glycol pentaerythrityl tetraethylhexanoate c13-14 isoparaffin peg-20 methyl glucose sesquistearate sodium hyaluronate adenosine poloxamer 338 ammonium polyacryloyldimethyl taurate disodium edta hydrolyzed hyaluronic acid caprylyl glycol laureth-7 acetyl dipeptide-1 cetyl ester xanthan gum toluene sulfonicacid polyacrylamide tocopherol salicylic acid parfum / fragrance

Uporaba: Nanijeti ujutro na lice i vrat. Izbjegavati područje oko očiju. Koristiti zajedno s SPF zaštitom.

Veličina: 30 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Pakiranje
Bočica s kapaljkom
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži vitamine
Vitamin C
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Normalna
Zrela koža
Problemi kože
Starenje kože - anti-age
Umorna koža

La Roche-Posay preporučuje 90 000 dermatologa diljem svijeta, a njegova je misija pružiti bolji život osobama s osjetljivom kožom. Brend La Roche-Posay osnovao je ljekarnik 1975. godine, a sada je prisutan u više od 60 zemalja. Nudi jedinstvenu liniju proizvoda za dnevnu njegu svih tipova kože i promiče dobre prakse njege kože koje su prilagođene svim kožnim problemima. Brend je zbog njezinih antioksidacijskih i umirujućih svojstava razvio formule s ekskluzivnom vodom bogatom selenijem, koja se upotrebljava i u La Roche-Posay termalnom centru. Proizvodi se razvijaju s pomoću pažljivo odabranih sastojaka koji se miješaju u optimalnim koncentracijama. Uz to, proizvodi brenda La Roche-Posay podvrgnuti su strogim kliničkim testiranjima kako bi se utvrdilo koliko su učinkoviti i sigurni za upotrebu, čak i na osjetljivoj koži.

40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu