Portal estetica.hr u suradnji s hrvatskim dermatolozima, tijekom siječnja i veljače 2022. organizira nacionalnu akciju #pokazise (Pokaži se), posvećenu borbi protiv jedne od najučestalijih kožnih bolesti današnjice – akni.

Izvor: ESTETICA.hr https://estetica.hr/pokazise-besplatni-pregledi-akni-diljem-zemlje/

pokazise akcija protiv akni

Akne (lat. Acne vulgaris) upalno su oboljenje kože prouzročeno promjenama u pilosebacealnoj jedinici (strukturi koja se nalazi u koži i sastoji se od folikula dlake i njemu pridružene lojne žlijezde).

Uobičajeno je da se akne nazivaju i bubuljice, odnosno prištići. Ovo stanje obično nastaje tijekom puberteta, a posebice je često u zapadnjačkoj populaciji, što se objašnjava većom genskom predisponiranošću. Akne uzrokuje pretjeran rada lojnih žlijezda unatoč uobičajenoj razini muškog hormona testosterona.

Kod većine ljudi ova prenaglašena reakcija nestaje s vremenom pa oko dvadesete godine akne nestaju ili se u najmanjoj mjeri povlače, bilo djelomice bilo privremeno. Ipak ne postoji način pomoću kojega se može pouzdano predvidjeti koliko će dugo akne opstati. Tako se one kod nekih osoba zadržavaju i više od desetak godina i opstaju u tridesetim i četrdesetim godinama života, a katkad su prisutni i kasnije. Akne zahvaćaju velik dio populacije u nekom od životnih razdoblja.

Više o akciji možete pročitati na stranici https://estetica.hr/novosti/pokazise-besplatni-pregledi-akni-diljem-zemlje/

Brandovi Eau Thermale Avène i Ducray su dio incijative #pokazise te u sklopu projekta za Vas imamo popust  od 20% u razdoblju od 15.01. do 15.02.2022. na sve proizvode iz linija Eau Thermale Avène Cleanance i Ducray Keracnyl koji su namijenjeni koži sklonoj nastanku akne.

Bioderma Sebium gelBioderma sudjeluje u ovoj kampanji sa svojom linijom Sebium gdje za svaki kupljeni proizvod poklanjamo Sebium pjenušavi gel od 45ml

Popis svih proizvoda u ovoj akciji možete naći na web adresi https://estetica.hr/pregled-akni-2022/pokazise/

Pratite i ovu oznaku na Facebooku i Instagramu sa sve najnovije informacije.

https://www.facebook.com/hashtag/pokazise

https://www.instagram.com/explore/tags/pokazise/

Povezani proizvodi

Masna koža

Avene Cleanance gel za čišćenje lica

15,14 €
Select variant
  • 200 ml 15,14 €
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu