AKNE U PUBERTETU vs AKNE U ODRASLOJ DOBI

KADA KORISTIMO RETINOL U NJEZI? Jeste li znali da tipične kožne lezije akne nisu nužno povezane s dobi? Iako su najzastupljenije u pubertetu, kod 5% stanovništva javljaju se i u odrasloj dobi, većinom kod žena dobi od 25 do 40 godina. 

Pročitaj više
2018 views

Pobijedite tamne mrlje uzrokovane aknama!

Nova revolucionarna Eucerin DermoPure njega za masnu i aknama sklonu kožu. Kožne nepravilnosti poput akni često nestaju same od sebe, no masna koža ipak zahtijeva posebnu njegu i učinkovite tretmane u prevenciji daljnjeg pogoršanja stanja kože i nastanka tamnih mrlja uzrokovanih aknama. Jednom kada se povuku akne i smire upalni procesi, nepravilnosti se mogu i dalje zadržati. Često se pojavljuju u obliku postupalne hiperpigmentacije ili PIH-a.

Pročitaj više
1141 views

Spriječite pojavu maskni - akne izazvane maskom

Povratak polunormalnog života povukao je za sobom širok raspon nepoznanica, poput maskni. Niste čuli za njih? Patite li od ovog novog oblika akni? Dopustite nam da vam ispričamo sve o ovom novom problemu kože i najboljem načinu da ga prevladate. Dakle, ako se borite protiv toga ili ga samo želite spriječiti, došli ste na pravo mjesto.

Pročitaj više
1446 views

Nacionalna akcija #pokazise - Akne

Portal estetica.hr u suradnji s hrvatskim dermatolozima, tijekom siječnja i veljače 2022. organizira nacionalnu akciju #pokazise (Pokaži se), posvećenu borbi protiv jedne od najučestalijih kožnih bolesti današnjice – akni.

Pročitaj više
1190 views
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu