Pobijedite tamne mrlje uzrokovane aknama!

Kako nastaju kožne nepravilnosti - akne

Česte kožne nepravilnosti poput akni, prištića i mitesera javljaju se kada tijelo prolazi hormonalne promjene. Kod otprilike 80-90% mladih osoba pojavit će se određeni stupanj nepravilnosti na koži. Obično pogađaju adolescente, no sve su prisutniji i kod odraslih osoba, posebice žena. Bez obzira u kojem životnim stadiju se pojavljuju ovisno o intenzitetu i dugotrajnosti mogu bitno utjecati na samopouzdanje i samopoštovanje kod osoba koje se s aknama susreću.

Posebna njega masne kože sklonoj aknama 

Nakon adolescentske dobi, uobičajene kožne nepravilnosti poput akni nestaju same od sebe, no masna koža ipak zahtijeva posebnu njegu i učinkovite tretmane u prevenciji daljnjeg pogoršanja stanja kože i nastanka tamnih mrlja uzrokovanih aknama.

 

Eucerin® DermoPure njega je posebno formulirana kako bi spriječila glavne uzročnike masne i aknama sklone kože: mikroupale, pojačano lučenje sebuma i stvaranje bakterija te hiperkeratozu. Inovativna formula s licochalconom A, salicilnom kiselinom i tehnologijom regulacije sebuma smiruje iritacije i crvenilo, smanjuje akne, prištiće i proizvodnju sebuma te sprječava njihov nastanak. Aktivni sastojci djeluju na samom izvoru nastanka kožnih bolesti i udovoljavaju potrebama zahtjevne masne kože, a poboljšanje kože može se očekivati već nakon dva tjedna.

Zadržavanje nepravilnosti – postupalna hiperpigmentacija

Jednom kada se povuku akne i smire upalni procesi, nepravilnosti se mogu i dalje zadržati. Često se pojavljuju u obliku postupalne hiperpigmentacije ili PIH-a.

U suštini, PIH je  vrsta hiperpigmentacije kože koja je uglavnom potaknuta načinom na koji se koža regenerira nakon upale. Može utjecati na kožu lica i tijela, osobito na područja izložena UV zračenju, i pojavljuje se u obliku ravnih obojanih mrlja. Osim izlaganja jakom suncu bez adekvatne zaštite, tretmani kože poput dermoabrazije, kemijskog pilinga i laserske terapije mogu također potaknuti nastanak PIH-a.

 

Pozdravite se s tamnih mrljama uzrokovanim aknama – nova DermoPure njega

Za mnoge bivše oboljele od akni, tamne mrlje uzrokovane aknama su gorki podsjetnik na njihovu borbu s kožom. Čak i kad se upala povezana s aknama povuče, tragovi akni mogu trajati dugotrajno i stigmatizirati osobe godinama. Iz tog razloga,  Eucerin tim stručnjaka stvorio je inovaciju unutar DermoPure linije njege – DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem – koji smanjuje vidljive tamne mrlje i nepravilnosti povezane s aknama i DermoPure Protective fluid SPF 30 – s UVA/B filterima koji štite od tamnjenja mrlja izazvanih suncem i sprječavaju njihovo pojavljivanje.

95% osoba se slaže: „Konačno pobjeđuje tamne mrlje uzrokovane aknama!“ Riječi su to 100 volontera unutar kliničke studije koja je uključila 8 tjedana redovite upotrebe njege, Seruma s trostrukim djelovanjem i  Protective fluida SPF 30 dva puta dnevno. Kliničko ispitivanje je dokazalo povećanu učinkovitost u borbi protiv tamnih mrlja ukoliko se kombinira njega – Serum i Fluid zajedno.

Klinički testiran, Serum s trostrukim djelovanjem formuliran s patentiranim thiamidolom smanjuje tamne mrlje, nepravilnosti i kontrolira sjaj. Prvi rezultati vidljivi su nakon 2 tjedna redovite primjene i kontinuirano se poboljšavaju tijekom vremena.

Glavne prednosti njege na temelju 3 ključna faktora:

1.      Protiv tamnjenja pigmentnih mrlja: Patentirani thiamidol djeluje na temeljni uzrok hiperpigmentacije smanjujući postojane tamne mrlje i sprječavajući njihovu pojavu.

2.      Protiv nepravilnosti: Salicilna kiselina učinkovito smanjuje nepravilnosti dok licochalcone A sprječava ponovno pojavljivanje novih nepravilnosti.

3.      Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma pruža dugotrajan matirajući učinak bez sjaja kože

 

Učinkovitu svakodnevnu njegu masne i aknama sklone kože pronađite u Protective fluidu sa SPF 30 zaštitnim faktorom koji štiti od tamnjenja mrlja uzrokovanih suncem.

Glavne prednosti njege na temelju 3 ključna faktora:

1.      Protiv tamnjenja pigmentnih mrlja: SPF 30 UVA/B filteri štite od tamnjenja tragova akni pod utjecajem sunca i sprečavaju njihovo pojavljivanje.

2.      Protiv nepravilnosti: Antibakterijski decandiol pomaže u sprečavanju nepravilnosti dok licochalcone A umiruje nadraženost kože.

3.      Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma pruža dugotrajan matirajući učinak bez sjaja kože

Povezani proizvodi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja