BB balzam (beauty balm ili blemish balm) formulirala je dermatologija Dr. Christine Schrammek 1960. godine s ciljem da oporavi kožu pacijentica nakon jakih pilinga i laserskih tretmana te prikrije sitne ožiljke i crvenilo. Ovu čudotvornu kremu preuzele su poznate glumice koreanskih sapunica kao tajnu svoje besprijekorne poruculanske mladolike kože. Vrlo brzo postale su pravi hit i u zapadnim zemljama i Europi.

BB kreme kao savršena kombinacija njege kože i dekorativne kozmetike, sadrže uz pigmente koji ujednačuju ten te pružaju koži sjaj, i aktivne sastojke za liječenje, umirivanje crvenila, ublažavanje bora te zaštitu kože od sunca. Pigmenti koji savršeno ujednačavaju ten i uklanjanju nepravilnosti, prilikom nanošenja na kožu lica oksidiraju te se tako prilagođavaju upravo Vašem tonu kože, dok UV-filteri štite od štetnih djelovanja UV-A i UV-B sunčanih zraka. BB kreme zaista su sve-u-jedan proizvodi idelani za toplije mjesece u godini kad ne želimo kožu opterećivati teškim puderima i šminkom. Nakon nanošenja Vašoj koži pružit će svježinu i vrlo ugodan osjećaj.

BB kreme formulirane su tako da su pogodne (prihvatljive) za sve tipove kože  ali upravo zbog čestica iluminatora koje sadrže mogu dodatno dati sjaj masnom tipu kože. U ovom slučaju svakako preporučamo Bioderma Sensibio, koja osim što će prekriti crvenilo, će kožu učiniti baršunasto mekom tijekom cijelog dana.

Za zreliju kožu naći ćete velik izbor BB krema koje će aktivnim spojevima za rekonstrukciju tkiva obnoviti kvalitetu i čvrstoću kože.

Osjetljiva koža dobit će dodatnu njegu s LRP Hydrane BB kremom. Glavni sastojak ove kreme je termalna voda LRP koja uz važnu hidrataciju kože, umiruje crvenilo te pruža antioksidacijsko djelovanje.

Proizvodi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu