Balansiraš između posla i obitelji i to u često kaotičnoj gradskoj okolini ? S obzirom da živimo u modernom svijetu u kojem je svaka osoba na neki način izložena stresu, bilo poslovnom ili privatnom, on zasigurno ostavlja traga i na tvojoj koži. Skoro nitko još uvijek ne planira usporiti svoj tempo života, ali male promjene u rutini njege lica mogu ti pomoći da poboljšaš snagu i otpornost svoje kože od neizbježnog negativnog utjecaja koji imaju umor i stres na nju.  Koža je najveći organ ljudskog tijela povezan s mnogo živčanih završetaka, pa se djelovanje stresa koji utječe na naše emocije očituje i na koži. Tijelo pod stresom proizvodi kemikalije koje dovode do narušavanja zaštitne uloge kožne barijere te to uzrokuje dehidraciju kože kao i pogoršanje čestih upalnih bolesti.

Današnjim užurbanim i stresnim življenjem kožu ne izlažemo samo okolišnim stresogenima, nego i psihološkom stresu za koji se zna da doprinosi disfunkciji kožne barijere i posljedičnim kožnim oboljenjima, objašnjava dr. spec. dermatolog Balić. I sami svjedočimo mnogobrojnim posljedicama stresnog gradskog života na brojne organske sustave pa tako i kožu koja u takvim uvjetima postaje beživotna, umorna, siva, promijenjene kvalitete i tonusa, ali i sklonija ranim infekcijama i oboljenjima.

KAKO PODNIJETI UŽURBANI NAČIN ŽIVOTA, A DA NAM KOŽA NE TRPI POSLJEDICE?

Minéral 89 je prvi Vichy booster za kožu i tajno oružje koje donosi snagu i zdravi sjaj tvojoj koži. Booster sadrži 89% vulkanske vode, koja je obogaćena s 15 minerala u dozi od 5,2 grama po litri koji  potiču obnovu kožne barijere. Obnovljena kožna barijera umanjuje transepidermalni gubitak vode što pomaže ojačati kožnu barijeru. Drugi glavni sastojak koji je ključan za vraćanje sjaja izmorenoj koži je hijaluronska kiselina koja je prirodni sastojak kože te joj daje elastičnost, tonus i volumen. Ponaša se poput spužve koja ima moć privlačenja 100 puta više vode od svoje težine, a pritom osigurava savršenu toleranciju, čak i na osjetljivoj koži. Na površini kože formira ravnomjeran sloj, štiteći ga od utjecaja unutarnjih agresora kao što su stres i umor. Laganu teksturu Minéral 89 boostera koja se brzo upija će cijeniti i oni koji ujutro ne pronalaze puno slobodnog vremena, te će brzo nakon nanosa moći uživati u osjećaju mekane i hidratizirane kože.

Dr. Spec. Derm. Balić potvrđuje da ovaj booster štiti kožu od štetnih vanjskih i intrinzičnih utjecaja jačajući njenu barijeru i pripadajuću zaštitnu ulogu. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima koji pomažu zadržati vodu, kožu čini još snažnijom, punijom, mekšom, sjajnijom i samim time i zdravijeg izgleda.

Kako dodatno osigurati da nam užurbani ritam života koji nerijetko dolazi sa stresom ne narušava zdravi izgled kože? Redovita tjelovježba može biti odličan način opuštanja nakon zahtjevnog dana.

Znamo da se vanjski čimbenici, poput onečišćenja zraka i cigaretnog dima, mogu činiti očiglednim krivcima kada je riječ o pogoršavanju kvalitete naše kože, ali važno je ne podcijeniti utjecaj koji stres može imati na njezin zdravi izgled. Korištenjem 
Minéral 89 boostera pomogni svojoj koži u obrani i pruži joj potrebnu zaštitu u borbi protiv posljedica stresa na kožu.

Povezani proizvodi

Njega i hidratacija lica

Vichy Mineral 89 Booster Dnevni booster za snažniju i puniju kožu

0 1 2 3 4 5 Recenzija/e 
25,90 €
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu