Liftactiv specialist liftactiv Glyco-C noćne piling ampule - vaša superdoza protiv tamnih mrlja

Anti-ageing inovacija koja ciljano djeluje na različite vrste hiperpigmentacije (tamne mrlje, staračke pjege i post-upalna hiperpigmentacija od akni), a dolazi u zaštitnoj staklenoj ampuli za odgovarajuću dozu njege koja je Vašoj koži potrebna svake večeri. Snaga Vichy vulkanske vode obogaćena s 10 % kompleksa s glikolnom kiselinom i vitaminom Cg aktivno djeluje protiv tamnih mrlja, preporučena od strane dermatologa. Klinički dokazana učinkovitost. Bez mirisa.

Liftactiv Specialist Peptide-C anti-ageing ampule - 10 % čistog Vitamina C

Anti-ageing inovacija koja ciljano djeluje na sve vrste bora i nedostatak sjaja.

Deset ampula s iznimno aktivnim sastojcima te moćnom i minimalističkom formulom koja dolazi u snažnoj dozi.

Osnažite kožu, vratite joj blistavost i smanjite vidljivost bora. Klinički dokazana učinkovitost.

Normaderm Phythosolution – krema za čišćenje i matiranje kože s vulkanskim perlitom

Za trenutačno očišćenu i dugotrajno matiranu kožu.

Krema za čišćenje na bazi gline koja upija masnoću i pjenom koja dubinski čisti kožu. 

Dermatološki ispitano, hipoalergeno i ispitano na osjetljivoj koži.

Normaderm s.o.s. Sumporna pasta protiv nepravilnosti

Njega za lokalizirane nepravilnosti uz 10 % sumpora koji isušuje prištiće, istovremeno umirujući kožu.

Preporučuje se za osobe s kožom sklonom aknama koji trebaju brzu i ciljanu njegu za lokalizirani prištić uz svoju dnevnu rutinu.

Dermatološki ispitano, hipoalergeno i pogodno za osjetljivu kožu.

Normaderm Phytosolution Matirajuća maglica

Uklonite masni sjaj s Vaše kože i osvježite je u bilo kojem trenutku, bilo gdje. Može se upotrebljavati u kombinaciji s dekorativnom kozmetikom.

Matirajuća njega u maglici za masnu i mješovitu kožu koja trenutno upija višak sebuma.

Dermatološki ispitano, hipoalergeno i pogodno za osjetljivu kožu.

Lierac Mesolift C15 Revitalizirajući Serum

Zaglađuje kožu lica, daje blistavost i tonira kožu.

Borite se protiv „izgaranja“ kože povezane sa stresom, umorom ili sezonskim promjenama? Lierac ima rješenje u obliku Mesolift linije. Mesolift C15 koncentrat svakodnevni je dodatak njezi koži koji se preporučuje tijekom stresa, umora i sl., a savršeno je prigodan za sivu kožu koja izgleda umorno. Ovaj proizvod je namijenjen ženama i muškarcima, neovisno o dobi, čiji je izgled lica izblijedio i koji pokazuju vidljive znakove umora, guščje kože, gubitka tonusa i volumena. Optimalna doza 15% čistog vanjskog vitamina C odgovorna je za neutralizaciju toksina i slobodnih radikala koji oštećuju ten, a istovremeno potiče sintezu kolagena za poboljšanje tonusa kože.

Lierac Mesolift Krema

Ovaj proizvod je namijenjen i ženama i muškarcima, neovisno o dobi, na čijem su licu vidljivi tragovi umora i koža lica je izgubila blistavost. Za sve one koji žele poboljšati teksturu kože i prolongirati boost efekt kako bi trajno dobili blistavost i vitalnost kože lica.

AHA kompleks s učinkom pilinga izglađuje teksturu kože kako bi pojačao sjaj, dok magnezij revitalizira i regenerira kožu.

Bioderma Sebium Sensitive Umirujuća njega

Umirujuća njega za osjetljivu kožu sklonu aknama.

Sebium Sensitive je njega koja se bavi glavnim uzročnicima nastanka akni uz pomoć Seborestore Technology (Fluidactive patent - Bakuchiol).

Ova tehnologija balansira sastav sebuma čime trajno obnavlja njegove prirodne hidratante funkcije i sprječava nastanak novih nepravilnosti. 

Uključuje Inflastop kompleks za uklanjanje upaljenih akni i crvenila koje bi u protivnom mogle ostaviti tragove. Umiruje kožu. Hidrira više od 12h. Lagana matirajuća tekstura, brzo se upija. Odlična podnošljivost. Nije komedogeno. Ispitano pod dermatološkim nadzorom.

Proimmuno Mineral + Vitamin Immunocomplex tablete

Bakar, cink, vitamini A, D i B12 doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Jedna tableta sadrži po 100% preporučenog dnevnog unosa navedenih vitamina i minerala, a pakiranje je dostatno za 3 mjeseca.

Yasenka Lenisal Lolly Throat

Lizalica s ekstraktom bijelog sljeza, lista kadulje i cvijeta kamilice

Yasenka Lenisal Lolly Travel

Lizalica sadrži suhi ekstrakt đumbira koji djeluje protuupalno i smirujuće na organizam, dok suhi ekstrakt paprene metvice razbuđuje i podiže koncentraciju tokom putovanja. Ugodnog je okusa limuna i naranče, namjenjena djeci starijoj od 4 godine.

Yasenka Lenisal Lolly C

20 mg vitamina C u jednoj lizalici

Salvusept protect maske za lice za djecu i odrasle

Jednokratna maska za lice, medicinkska, nesterilna, troslojna, s gumicom klasa I: dostupna u bijeloj, crnoj, plavoj ili rozoj boji

CureSupport Liposomalni Vitamin C

CureSupport Liposomalni Vitamin C predstavlja naprednu generaciju vitamina jer se aktivna tvar nalazi u liposomalnoj ovojnici koja sadrži non-GMO suncokretov lecitin i fosfatidilkolin. Liposomi štite vitamin C od razgradnje u želucu te osiguravaju njegovu povećanu apsorpciju u tankom crijevu. Liposomi također omogućuju dugotrajno oslobađanje tijekom dana. CureSupport Liposomalni Vitamin C sadrži posebno visoku dozu od 1000 mg liposomalnog vitamina C u 5 ml proizvoda. CureSupport Liposomalni Vitamin C ne sadrži sladila, gluten niti GMO te je pogodan za vegetarijance. Nježan je za želudac i izuzetno učinkovit zbog tekućeg liposomalnog oblika koji se brzo apsorbira u organizam.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu