Tommee Tippee Closer to Nature Set za novorođenče

Novi Closer to Nature Set za novorođenče sadrži 2 bočice za hranjenje od 150 ml, 2 bočice od 260 ml, četku za pranje bočica i varalicu što ga čini idealnim poklonom za novorođenče. Dostupan je u plavoj i roza boji.

  

Cijena: 240 kn 

 

Vichy Mineralni dezodorans u spreju, 125 ml

Novi Vichy Mineralni dezodoransi dostupni su u obliku spreja ili roll-ona. Ne sadrže aluminijeve soli. Osvježavaju, a protiv neugodnih mirisa djeluju do 48 sati.

Cijena: 93,93 kn

 

Persen Noć, 15 obloženih tableta

Persen NOĆ je biljni lijek koji se koristi za ublažavanje poremećaja spavanja i blagih simptoma živčane napetosti. Sadrži suhi ekstrakt korijena odoljena. Pakiranje se sastoji od 15 obloženih tableta. Može se kupiti bez recepta u ljekarni.

Cijena: 55 kn

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.



Avene SunsiMed zaštita od sunca, 80 ml

Avene SunsiMed je medicinski proizvod namijenjen za zaštitu od sunca najosjetljivije kože. SunsiMed daje rješenje potpuno prilagođeno koži preosjetljivoj na sunce. Omogućava vrlo visoku zaštitu od sunca i smanjuje rizik od razvoja aktiničkih keratoza karcinoma kože (osim malignog melanoma), fotostarenja. Dry-touch je teksture koja se dobro upija i vodootporan je.

Cijena: 199,99 kn

 

 

PharmaS Dormirin Rapid oralni sprej, 70 doza

Oralni sprej koji se spreja pod jezik, za brže utonuće u san. Sadrži prirodni zaslađivač steviju, a ugodnog je okusa mentola. Aktivna tvar je melatonin: svaki potisak spreja sadrži 1 mg melatonina.

 

Cijena: 70,88 kn

 

PharmaS Dormirin proizvodi koji pomažu utonuću u san su na popustu 20% do 30.06.2017.

 

 

Caudalie Vinosource set

U pakiranju je Caudalie Vinosource SOS serum 30 ml + Caudalie Micelarna Voda za čišćenje 100 ml, pakirano u dekorativnu metalnu kutijicu

Caudalie Vinosource Serum hvata vodu i neprestano je raspršuje duboko unutar kože kako bi uspostavio ravnotežu vlage i učinio kožu mekom i podatnom. Bez ulja, lagane teksture, odlično se upija te trenutačno pruža dubinsku hidrataciju koja traje 24 sata. Sadrži organsku grožđanu vodicu koja zadržava vodu u stanicama i trenutačno umanjuje osjetljivost kože, Vinolevure® koji sprječava dehidraciju, skvalan iz masline koji zaglađuje i omekšava, hijaluronsku kiselinu za ravnotežu vlage u koži te polifenole iz sjemenki grožđa koji djeluju antioksidativno i štite hijaluronsku kiselinu od propadanja. Miris cvijeta mandarine, smrvljenih listova limuna, vodice krastavca i svježe mente. Bez parabena, ftalata i fenoksietanola.

Cijena: 285 kn

 

 

Yasenka Magnezij Direkt 375 Plus mikrogranule, 20 vrećica

Mikrogranule s magnezijem i vitaminima B skupine, pakirane u pojedinačne vrećice pogodne za direktno uzimanje, bez vode, otapajući u ustima. Mikrogranule su ugodnog okusa breskve i marakuje i pogodne su za vegane.

Cijena: 53,44 kn

 

Vichy Dercos Serum za vlasište

Serum koji se ne ispire, sa smirujućim djelovanjem. Koristi se za reaktivno vlasište, pomaže protiv svrbeža, peckanja i osjećaja žarenja. Aktivni sastojci sensirine i glicerin pomažu umiriti vlasište. Ne sadrži sulfate i bojila.

Cijena: 135 kn

Svi Vichy Dercos proizvodi su sniženi 20% do 28.05.2017.

 

 

Eucerin Sun paketi

Jedan od obiteljskih Eucerin Sun paketa je Eucerin Sun Losion za djecu SPF 50+, 150 ml uz koji se GRATIS dobije Eucerin Sun Losion Extra lagani SPF 30, 150 ml

 

Eucerin losioni za sunčanje se lako nanose i vodootporni su. Dječji losion se može nanijeti i na atopičnu kožu, ne sadrži mirise, boje i parabene.

 

Cijena: 146,19 kn

 

 

Izaberite svoju idealnu zaštitu za sunce.

 

 

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu