Zona Vital Ginger + B6 vitamin

Prirodni preparat koji pomaže kod mučnine u vožnji automobilom (ili drugim prijevoznim sredstvom). Kombinacija đumbira i B6 vitamina u ovim tabletama za žvakanje pomaže smanjenju mučnine. Sat vremena prije vožnje treba se prožvakati jedna tableta.

Do kraja listopada ove tablete su na 15% popusta

 

La Roche-Posay Lipikar AP+ Stick

Stick za kožu s atopijskim dermatitisom, iznimno suhu, osjetljivu, nadraženu kožu koja svrbi. Sadrži karite maslac koji pomaže koži vratiti lipide te madecassoside i cinkov glukonat koji pomažu obnovi kože. Može se koristiti za kožu beba, djece i odraslih. Nanosi se samo na dijelove kože koji svrbe, koliko god je često potrebno kroz dan, čim se osjeti da koža svrbi.

 

Cijeli La Roche Posay asortiman je na popustu 20% 17.10.207.

 

Dietpharm Lizzy gumeni bomboni

Multivitamini, minerali, kolin i inozitol su u finom gumenom medvjediću okusa jagode – idealna poslastica koja će vašem mališanu pomoći u očuvanju imuniteta u ovim jesenjim danima.

 

Cijeli Dietpharm asortiman je na popustu 20% do 6.10.2017.

 

Vichy Dercos Densi-solutions šampon

Nova linija Vichy Dercos proizvoda pomoći će vam da vaša kosa ponovo dobije wow efekt: poboljšava debljinu vlakana kose, kosa je gušća, snažnija i otpornija. Liniju čine Densi Solutions Šampon, Balzam za njegu i Tretman za kosu

 

Vichy Dercos Densi-Solutions Micro Peel

Pilirajući šampon koji uklanja prhut i intenzivno pročišćuje kosu i vlasište. Mogu ga koristiti i žene i muškarci, a djeluje na sve vrste prhuti, čak i one koje prijanjaju na vlasište.

 

Cijeli Vichy asortiman je na popustu 20% 17.10.2017.

 

Natural Wealth Melatonin retard

Teško vam je zaspati, a kada napokon zaspete, noću se često budite? Melatonin Retard tablete formulirane su u dva sloja: vanjski sloj tablete otpušta se brzo povećavajući početnu koncentraciju melatonina u krvi potrebnu za lakše usnivanje, dok se njezin unutarnji sloj oslobađa ravnomjerno tijekom 6 sati upravo poput endogenog melatonina, osiguravajući san bez buđenja.

 

 

Alcovit med prah za detoksifikaciju organizma

Ovaj medicinski proizvod sadrži prirodni mineralni silikat koji je velike površine i na sebe veže alkohol i toksine u želucu čime ih sprečava da uđu u krvotok. Prije upotrebe pročitajte upute o korištenju.

 

 

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu