Trudi Antibakterijske vlažne maramice

Trudi vlažne maramice su postale neizostavan dio svake torbe s pelenama, a zbog svoje mekoće I ugodnog mirisa omiljeni proizvod za čišćenje nježne dječje kože. Zato nas je razveselio dolazak Trudi antibakterijskih vlažnih maramica na tržište.

Trudi Antibakterijske vlažne maramice korisne su za brzu dezinfekciju ruku i neoštećene kože tijela, u svim situacijama u kojima nam voda nije dostupna. Zahvaljujući svom praktičnom formatu idealne su za korištenje u svakoj prilici – za obrisati ruke na igralištu prije sladoleda ili nakon izrade kolačića od prašine. Učinkovite su unutar nekoliko minuta.

Pakiranje sadrži 20 maramica. Proizvod je dermatološki testiran.

Cijena: 10,80 kn

 

 

Nova Vichy Idealia njega za lice, 50 ml

Stres, umor, nedostatak sna… sve to ostavlja danak na našoj koži kojoj je neophodna jutarnja doza energije.

Svakoga jutra IDÉALIA njega za kožu s kompleksom temeljenom na polifenolima borovnice i ekstraktu fermentiranog crnog čaja daje savršenu dozu dodataka koži koji djeluju protiv stresa i masnoga sjaja sve do večeri. Istovremeno djeluje na ujednačen ten, prirodnu blistavost I površinu kože (sitne bore, pore) za dugotrajne rezultate, čak i u slučaju umora.
Idéalia dnevna krema višestruko je učinkovitija i ništa manje senzualna. Svježa, kremasta, svilenkasta. njena jedinstvena tekstura čuva njenu senzualnost i kombinira svježinu gela s ugodom kreme.

Za osjetljivu kožu. Hipoalergeno. S Vichy mineraliziranom termalnom vodom.

Dostupno u dvije teksture: za suhu, ili za normalnu do mješovitu kožu

Cijena: 223,24 kn

 

 

Centrum Women tablete, 30 tableta

Prepoznajući nutritivne potrebe moderne odrasle žene, razvijen je dodatak prehrani Centrum Women koji sadrži 24 ključna vitamina i minerala u optimalnim dnevnim količinama, u samo jednoj tableti dnevno..

Centrum Women sadrži sve B vitamine (B1, B2, B6, B12, niacin i pantotensku kiselinu) koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Sastav Centrum Women je posebno osmišljen za žene s količinama vitamina B i željeza, koji doprinosi normalnom transportu kisika u tijelu i folne kiseline, koja doprinosi smanjenju umora.

Centrum Women sadrži kombinaciju hranjivih tvari koje doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Sadrži velike količine vitamina C u kombinaciji s mineralima kao što su cink i selen, koji povećavaju prirodnu obranu tijela.

Centrum Women sadrži biotin i cink, hranjive tvari koje doprinose održavanju normalne kose i kože.

Također sadrži selen i cink, elemente u tragovima koji doprinose održavanju normalnih noktiju.

Centrum Women, posebno napredna formula sadrži kalcij koji je potreban za održavanje normalnih kostiju. Osim toga vitamin D i vitamin K doprinose održavanju normalnih kostiju.

 

Osim Centrum Women, postoji i Centrum dodatak prehrani namijenjen muškarcima – Centrum Men te djeci - Centrum Junior.

Cijena: 137,14 kn

 

 

Biorela Prenatal čokoladice, 30 čokoladica

Čokoladica posebno namijenjena trudnicama i dojiljama? Zašto ne!

Fina tamna čokoladica u sebi sadrži kombinaciju 12 vitamina, folne kiseline, joda i željeza uz dobre bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu - Lactobacillus rhamnosus HN001™, čija je sigurnost i aktivnost ispitana upravo tijekom trudnoće i dojenja.

Nutrijenti sadržani u čokoladici nužni su za pravilan rast i razvoj djeteta, kao i za očuvanje zdravlja majke.

Ovaj dodatak prehrani je namijenjen za trudnice, a može se nastaviti uzimati i tijekom dojenja.

Cijena: 99 kn

 

 

 

Reflustat suspenzija, 20 vrećica

Smanjenje simptoma gastroezofagealnog refluksa poput žgaravice, žgaravice tijekom trudnoće, povrata kiseline, refluksnog ezofagitisa, probavnih smetnji, kašlja te nadražaja grla i ždrijela.

 

Reflustat suspenzija sadrži natrijev alginat i karbonate. Svoj učinak postiže zahvaljujući fizičkom mehanizmu djelovanja. Jednom kada proizvod dođe u kontakt s kiselim pH želuca, natrijev alginat (prirodni polimer ekstrahiran iz smeđih algi) taloži se formirajući gel. U međuvremenu, karbonati oslobađaju ugljični dioksid koji omogućava gelu da se izdigne i formira čep koji predstavlja fizičku barijeru koja sprječava refluks (povratak) želučanog soka u jednjak. Osim toga, natrijev bikarbonat pomaže u smanjenju želučane kiselosti.

Pogodno za dorasle i djecu stariju od 12 godina.

Cijena: 57,38 kn

 

Problis tablete za žvakanje, 16 tableta

S. salivarius K12 je primarni i dominantni kolonizator usne šupljine (oralne sluznice) kod ljudi - prirodno nastanjuje zdravu usnu i ušnu šupljinu i pomažu u izgradnji prve linije obrane organizma od infekcija odmah po rođenju.

Tablete su ukusnog okusa jagode i pogodne za cijelu obitelj, idealne za održavanje ravnoteže mikrobiote usta i uha te nakon upotrebe antibiotika koji tu ravnotežu narušavaju. 

Cijena: 89 kn

 

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu