Biorela Choco Cardio

Očuvati srce jedući ukusnu čokoladu? I to se može!

Fina čokoladica s minimalno 50% kakaa sadrži i dobre bakterije Lactobacillus reuteri te vitamin B1 koji doprinosi normalnoj funkciji srca.

Dovoljna je jedna čokoladica dnevno. U pakiranju je 30 čokoladica po 5 g, dostatno za mjesec dana korištenja.

Cijena: 99 kn

 

 

 

Dietpharm Veneton Duo Active Gel, 40g

Gotovo svi oni koji imaju posao koji uključuje dugo stajanje, znaju za probleme koje mogu prouzročiti poremećaji venske cirkulacije u nogama.
Veneton Duo active Gel je medicinski proizvod koji objedinjuje djelovanje biljaka popust hamamelisa, kokotca i gotu kole s heparinom. Koristi se za olakšavanje simptoma poremećaja venske cirkulacije, smanjenje osjećaja težine u nogama, ali i kod otoka noge te za lokalnu terapiju nagnječenja nastalih uslijed pada ili udarca.

Cijena je 47,04 kn

 

Caudalie Vine[Activ] linija

Caudalie Vine[Activ]

 

Nova Caudalie linije koja zaustavlja vrijeme i aktivira mladost. Djeluje protiv bora i aktivira prirodan sjaj kože, Vine [Activ] rutina se bori protiv učinka hektičkog načina života i ispravlja početne znakove starenja kože.

Vine[Activ] rutina sastoji se od 4 koraka:

Korak 1: Serum - nanesite 2 potiska seruma na lice i dekolte, ujutro i uvečer prije nanošenja njegujuće kreme.
Korak 2: Hidratacija - njega za instantan sjaj, protiv bora - zagrijte 3u1 hidratantnu kremu među prstima i umasirajte u lice i vrat svako jutro. Ova krema će napraviti zaštitni veo na licu.
Korak 3: Njega oko očiju i usana - Energizirajuća krema za područje oko očiju - nanesite kremu ispod oka svako jutro i večer, za brz učinak protiv tamnih kolutova i jastučića podočnjaka. Ova krema odlično djeluje i na području oko usana.
Korak 4: Noćno ulje - Svaku večer zagrijte 6 kapljica ulja na dlanu i nježno ih umasirajte u lice i vrat, izbjegavajući područje oko očiju.

L'erbolario L'olivo linija

Linija namijenjena obitelji: njegujući gel za tuširanje, blagi šampon i hranjiva krema za tijelo su tri proizvoda namijenjena svima i obogaćena uljem i ekstraktom masline - biljke poznate od davnih vremena po svojim njegujućim svojstvima. Proizvodi su pogodni za djecu stariju od 3 godine i odrasle.

Vichy Anti-age pokloni
Vichy anti age proizvodi za njegu lica iz linija Neovadiol, Liftactive, Idealia i Slow-age dolaze u kutijicama s 3 poklona: slavnom mineraliziranom Vichy termalnom vodom 50 ml, Purete Thermale 3u1 čistaćem lica i šminke 15ml i uzorkom pudera 1 ml

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu