Muče vas masna koža, akne i prištići?

Bilo da ste još u tinejdžerskim godinama ili ste već u odrasloj dobi, javljaju li vam se povremeno, za vrijeme PMS-a ili se neprestano s njima borite – Vichy ima rješenje.

Dermablend 3D Correctionpuder zahvaljujući visokoj prekrivnoj moći i dugotrajnosti, prekriva sve oblike nepravilnosti i daje besprijekoran mat izgled bez učnika maske.

A uz izvrsno prekrivanje, ujedno i korigira nepravilnosti te značajno umanjuje njihov izgled iz dana u dan. Dermatološki je ispitan, hipoalergen i nekomedogen, a sadrži i SPF 25. Uz ovaj puder neće se nikada više morati pitati ako je puder „štetan” za vašu kožu i možete biti sigurni da će ju samo proljepšati.

Ne zaboravite, za održavanje problematične kože neophodna je redovita svakodnevna rutina – čišćčenje i njega kože. Ujutro i navečer od velike je važnosti, temeljito očistiti kožu od svih nečistoća, sebuma i ostatka šminke. Za to je idealan Normaderm gel za čišćenje. Nakon čišćenja preporuka je nanijeti njegu za lice koja je posebno prilagođena problematičnoj koži koja će djelovati na nepravilnosti, hidratizirati kožu (jer i masnoj koži je bitna vlažnost) i služiti kao odlična podloga za nanošenje pudera - kao što je Normaderm njega za lice.

U periodu od 15. - 30.11.2018. potražite ekskluzivnu promociju - uz kupnju Dermablend 3D Correction pudera, poklanjamo vam uzorke Normaderm rutine:

qNormaderm gela za čišćenje problematične kože lica, 5ml i qNormaderm njege protiv nepravilnosti koja uljepšava kožu, 3ml. q

Posebna pogodnost: besplatna dostava za vrijeme promocije.

  

Uz pravu njegu i koža sklona nepravilnostima može izgledati besprijekorno!

A za više stručnih savjeta za učnikovito rješavanje nepravilnosti posjetite Vichy Magazin:

https://www.vichy.hr/le-vichy-mag/zlatni-savjeti-strucnjaka-za-korekciju-nepravilnosti-i-izvrsno-prekrivanje-akni-pristica-i-neujednacene-povrsine-koze/vmag73266.aspx

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu