• Novi proizvod
Naturavita Čaj od guave

Naturavita Čaj od guave

 Čaj od guave.

N
19,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Čaj od Suhog Lista Guave - Okus Prirode u Šalici.

Suhi listovi guave sadrže obilje prirodnih antioksidansa koji pomažu u čišćenju tijela od slobodnih radikala što pridonosi očuvanju mladolikosti i općem blagostanju.

Suhi listovi guave sadrže razne minerale kao što su kalcij, magnezij, bakar i mangan. Kalcij je važan za zdravlje kostiju i zuba, dok magnezij podržava brojne biološke funkcije u tijelu. Bakar i mangan su esencijalni za normalan rast i razvoj.

Dopustite da vas ponesu tropski vjetrovi i sunčane plaže s našim čajem od suhog lista guave. Ovaj čarobni napitak osvojit će vaša osjetila svojom aromom i okusom, pružajući vam trenutke opuštanja i uživanja.

Izvrsno Zdravlje i Okus: Čaj od suhog lista guave spaja okuse tropskog voća i zdravstvene prednosti prirode. Zasladite svoj dan s voćnom notom i osjećajte se osvježeno.

Obogaćen Antioksidansima: Suhi listovi guave sadrže obilje prirodnih antioksidansa koji pomažu u čišćenju tijela od slobodnih radikala. To pridonosi očuvanju mladolikosti i općem blagostanju.

Potpora Imunološkom Sustavu: Guava čaj je izvrstan izvor vitamina C, koji je ključan za jačanje imunološkog sustava i borbu protiv prehlade i gripe.

Bez Kofeina: Naš čaj od suhog lista guave je potpuno bez kofeina, što ga čini idealnim izborom za opuštanje tijekom cijelog dana, bez brige o mogućoj nesanici.

Tradicija i Kvaliteta: Naš čaj je pažljivo pripremljen koristeći najkvalitetnije suhe listove guave kako bi se osigurala autentična tropska aroma i blagotvorni učinci.

Neka svaka šalica čaja od guave bude putovanje u tropski raj.

Osnovni sastojci čaja od guave

Suhi listovi guave (Psidium guajava) bogat su izvor različitih vitamina i minerala. Evo nekoliko ključnih vitamina i minerala koji se nalaze u suhim listovima guave:

- Vitamin C: Suhi listovi guave sadrže značajne količine vitamina C koji je poznat po svojoj ulozi u jačanju imunološkog sustava, poticanju proizvodnje kolagena i antioksidativnim svojstvima.

- Vitamin A: Guava listovi također sadrže vitamin A, koji je važan za očuvanje zdravlja očiju, kože i sluznica.

- Vitamin K: Suhi listovi guave sadrže vitamin K koji igra ključnu ulogu u zgrušavanju krvi i očuvanju zdravlja kostiju. Suhi listovi guave sadrže ovaj vitamin.

- Folna kiselina (vitamin B9): Ovaj vitamin je važan za pravilan razvoj stanica i genetskog materijala te igra ključnu ulogu u trudnoći.

 Minerali: Suhi listovi guave također sadrže razne minerale kao što su kalcij, magnezij, bakar i mangan. Kalcij je važan za zdravlje kostiju i zuba, dok magnezij podržava brojne biološke funkcije u tijelu. Bakar i mangan su esencijalni za normalan rast i razvoj.

Sastav: Sušeni list guave

Uporaba: 6 g čajne mješavine stavite u 0,75 l vode koja lagano ključa. Ostavite na laganoj vatri 5-10 minuta. Maknite s vatre i poklopljeno ostavite stajati 5 minuta. Procjedite. Popiti kroz dan.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece.

Veličina: 100 g

Registracija
Hrana
Količina
100
Jedinica mjere
gram
Oblik - oralni preparati
Čaj
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Guava (Psidium guajava)
Sadrži vitamine
Vitamin A
Vitamin B9 - folna kiselina
Vitamin C
Vitamin K
Sadrži minerale i mikroelemente
Bakar
Kalcij
Magnezij
Mangan
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu