• Novi proizvod
Naturavita Prah od carice papaje - papaja enzim

Naturavita Prah od carice papaje - papaja enzim

100% prirodni papaja enzim – pomaže kod čišćenja organizma, podiže imunitet.

C058984x
17,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

100% prirodni papaja enzim – pomaže kod čišćenja organizma, podiže imunitet.

- prah od papaje sadrži najveću količinu aktivne tvari

- ima 100% prirodne sastojke

- nastaje bez prerade i ekstrakcije latexa (soka papaje bogatog enzimima)

Korištenje papaje u njenom prirodnom obliku (npr. suhi list papaje za čaj; zatim kapsule od papaje koje sadrže prah suhog lista; ili tinktura od papaje koja je zapravo otopina ekstrakta suhog lista; ili prah papaje – samljeveni suhi list) – sve su to praktičnije i sigurnije opcije u usporedbi s preradom i ekstrakcijom latexa kakva se koristi za papaja tablete za žvakanje. Mi savjetujemo uvijek birati prirodni sastojak, bez prerade.

Prah od carice papaje – prirodni pripravak korišten stoljećima u narodnoj medicini

Osušeni listovi biljke tradicionalno se koriste u raznim kulturama zbog svojih ljekovitih svojstava. Prah od carice papaje koristi se za revitalizaciju i jačanje organizma u mnogim dijelovima svijeta, naročito Azije. Ekstrakt lišća carice papaje pospješuje nastanak ključnih molekula vitalno važnih za regulaciju i jačanje imunološkog sustava u našem organizmu.

Papaja enzim i utjecaj na boljitak tijela?

Papaja ima veliki broj blagotvornih učinaka za vaše tijelo, naročito kad se uzima u svom prirodnom obliku. Više o tome pročitajte ovdje: Papaja enzim – kako ostvariti maksimalni pozitivni učinak na vaše tijelo.

Što je latex (sok papaje)?

Biljka Carica papaya, poznata kao papaja, sadrži različite papaja enzime u svojim različitim dijelovima. Međutim, dio biljke papaje koji je najpoznatiji po svojim korisnim enzimima je latex – sok, koji se prvenstveno nalazi u nezrelom plodu i zelenim dijelovima biljke – listovima. To je ljepljiva tekućina koja se proizvodi u specijaliziranim stanicama zvanim laticiferi, koje su prisutne u različitim dijelovima biljke papaje, u najvećoj mjeri u nezrelom plodu i lišću.

Latex sadrži mješavinu različitih komponenti, uključujući enzime, proteine, alkaloide, ugljikohidrate i druge bioaktivne spojeve. Jedan od najznačajnijih sastojaka latexa papaje je enzim koji se zove papain, a koji je poznat po svojoj proteolitičkoj aktivnosti.

Važno je napomenuti da korištenje i ekstrakciju ovih enzima iz papaje trebaju provoditi profesionalci i stručnjaci, budući da imaju vrlo snažno djelovanje i zahtijevaju posebno praćenje učinka. Proces obrade latexa je vrlo osjetljiv, a korištenje suhih listova eliminira potrebu za rukovanjem i obradom latexa, stoga sugeriramo uporabu papaje isključivo od 100% prirodnih sastojaka.

Sastav: Prah sušenog lista carice papaje

Uporaba: Jednu čajnu žličicu praha (2,5 g) pomiješati s 2,5 dcl soka, jogurta ili kefira, i odmah konzumirati. Preporučujemo uzimati dva puta dnevno, ujutro i navečer.

Upozorenje: Ne preporuča se konzumirati uz lijekove za razrjeđivanje krvi.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece.

Veličina: 100 g

Registracija
Hrana
Količina
100
Jedinica mjere
gram
Oblik - oralni preparati
Prašak za napitak
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Papaja (Carica papaya)
Posebni atributi
Prirodno
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Upozorenje
Ne preporuča se konzumirati uz lijekove za razrjeđivanje krvi.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu