• Novi proizvod
Naturavita Tinktura crvena djetelina

Naturavita Tinktura crvena djetelina

Crvena djetelina (Trifolium pratense) je biljka koja se često koristi u tradicionalnoj medicini zbog svojih potencijalnih koristi.

N
9,49 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Crvena djetelina (Trifolium pratense) je biljka koja se često koristi u tradicionalnoj medicini zbog svojih potencijalnih koristi. Bez izričitih zdravstvenih tvrdnji, evo nekoliko informacija o tradicionalnoj primjeni crvene djeteline:

Crvena djetelina je bogata hranjivim tvarima, uključujući vitamine (poput vitamina C) i minerale (poput željeza). U tradicionalnoj medicini, crvena djetelina ponekad se koristi kao izvor dodatnih hranjivih sastojaka.

Cvjetovi crvene djeteline mogu se koristiti u kulinarstvu. Ponekad se dodaju salatama, umacima ili drugim jelima kako bi se obogatio okus i dodali nutritivni elementi.

U nekim tradicionalnim praksama, pripravci od crvene djeteline, poput čajeva ili tinktura, koriste se za potencijalne blagotvorne učinke. Ovi pripravci mogu se pripremati od različitih dijelova biljke, uključujući cvjetove i lišće.

Crvena djetelina ponekad se povezuje s potporom ženskom zdravlju. Biljka može sadržavati fitoestrogene, tvari slične estrogenima, pa se ponekad koristi u tradicionalnoj medicini za potencijalnu ravnotežu hormona kod žena.

Osim svoje prehrambene i potencijalne ljekovite vrijednosti, crvena djetelina također se često koristi u vrtlarstvu zbog svojih svijetlih cvjetova. Biljka može služiti i kao ukrasna biljka u vrtu.

Crvena djetelina može se lako naći u divljini, što doprinosi njezinoj tradicionalnoj upotrebi u mnogim kulturama širom svijeta.

Važno je naglasiti da, iako crvena djetelina ima bogatu tradicionalnu povijest korištenja, individualno djelovanje može varirati. Ako razmišljate o korištenju crvene djeteline ili bilo koje druge biljke u svrhu poboljšanja zdravlja, preporučuje se konzultacija s liječnikom kako biste dobili relevantne informacije i osigurali sigurnu upotrebu.

Sastav:

- filtrirana voda (Aqua valde purificata), organski glicerin, crvena djetelina (Trifolium Pratense, ekstrakt cvijeta), Vitamin B12 (Cyanocobalamin)

- dnevna doza sadrži (2×1,4 ml) – crvena djetelina 140 mg; Vitamin B12 0,0025 mg (100% dnevne preporučene doze)

Uporaba: kao dodatak prehrani, uzimajte 35 kapi dva puta dnevno otopljeno u vodi (35 kapi = 1,4 ml)

Napomene: Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Ne koristiti kod osoba mlađih od 18 godina. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite. Ne koristiti kao zamjenu za raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu daleko od izravne sunčeve svjetlosti. Biljke, iako prirodne mogu reagirati s nekim lijekovima, te vas molimo da se posavjetujete sa svojim liječnikom o njihovom korištenju.

Veličina: 50 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Kapi
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Crvena djetelina (Trifolium pratense)
Sadrži vitamine
Vitamin B12 - kobalamin
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Upozorenje
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu