Sorion regenerativni sapun 2 x 100 g

Sorion regenerativni sapun 2 x 100 g

Blagotvorni sapun za njegu tijela i lica namijenjen za svakodnevno pranje osjetljive, suhe, nadražene, ljuskaste kože i kože koja svrbi.

C057453
23,29 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Blagotvorni sapun za njegu tijela i lica namijenjen za svakodnevno pranje osjetljive, suhe, nadražene, ljuskaste kože i kože koja svrbi.

- Sadrži kokosovo ulje, nim, kurkumu, indijski broć i slatki indrajao), kao i bogata prirodna ulja, što na osjetljivu kožu djeluje umirujuće i njegujuće.

- Posebna kombinacija blagotvornih sastojaka i umirujućih ajurvedskih biljnih ekstrakata Sorion regenerativni sapun čine nježnim prirodnim proizvodom koji je posebno prikladan za svakodnevno pranje osjetljive, suhe, iritirane kože i kože koja svrbi.

- Prirodna ulja nježno vlaže kožu i opskrbljuju je korisnim hranjivim tvarima koji regeneriraju oštećenu i osjetljivu kožu i tijekom učestalijeg pranja ruku, tijela ili lica.

- Sorion regenerativni sapun posebno se preporučuje za nježno pranje kože koji njeguje iziritiranu kožu, svrbež, osjećaj zategnutosti kože, upale, izrazito suhu kožu, kožu izloženu suncu i štetnim utjecajima iz okoliša.

Pogodan za dodatnu njegu kod akutnih i kroničnih kožnih bolesti poput psorijaze, neurodermatitisa i ekcema.

- Sadrži ajurvedske biljne ekstrakte i bogata prirodna ulja

- Bez mineralnih ulja

- Bez silikona i parabena

- 100% veganski proizvod

- Dermatološki potvrđena kompatibilnost s kožom

- Pogodno za sve tipove kože – kod odraslih i djece (od 3 godine naviše)

Sastav: voda, hladno prešano kokosovo ulje, nim (Azadrachta indica Bark and Leaf Extracts), kurkuma (Curcuma Longa Rhizome Extract), indijski broć (Rubia Cordifolia Root and Stem Extracts), slatki indrajao (Wrightia tinctoria Leaf Oil), linalol, palmino ulje, natrijev hidroksid, miris, kalijev hidroksid

Uporaba: Od sapuna i vode napravite pjenu među dlanovima te je nanesite na tijelo i lice, blago utrljajte i isperite mlakom vodom. U slučajevima jako iziritirane ili pocrvenjele kože koristite samo mlaku vodu. Potom ručnikom nježno potapšajte kožu. Nemojte je trljati. Za dodatnu njegu kod izrazito oštećene kože preporučljivo koristiti i Sorion Sensitive kremu.

Napomena: Samo za vanjsku primjenu. Ne primjenjivati ​​na otvorene rane ili inficirane porezotine. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicom. Budući da je riječ o proizvodu s prirodnim sastojcima, boja i konzistencija mogu se razlikovati, ali to ne utječe na njegu. Čuvati izvan dohvata djece (zbog opasnosti od gutanja). Pohraniti na hladnom i suhom mjestu.

Veličina: 2 x 100 g

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
gram
Oblik
Sapun
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Indijski broć (Rubia cordifolia)
Kokos (Cocos Nucifera)
Kurkuma (Curcuma zedoaria)
Nim (Azadirachta indica)
Slatki indrajao (Wrightia tinctoria)
Posebni atributi
Bez mineralnih ulja
Bez parabena
Bez silikona
Vegansko
Upozorenje
Samo za vanjsku primjenu.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Svi tipovi
Problemi kože
Ekcemi
Osjetljiva koža
Suha koža
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu