Vitabiotics Jointace Original tablete

Vitabiotics Jointace Original tablete

Jointace Original je kompleksna i djelotvorna formula temeljena na glukozaminu i kondroitinu male molekularne težine u kombinaciji s vitaminima, mineralima i ekstraktom đumbira.

C058210
34,70 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Jointace Original je kompleksna i djelotvorna formula temeljena na glukozaminu i kondroitinu male molekularne težine u kombinaciji s vitaminima, mineralima i ekstraktom đumbira. Uz Jointace preporučamo uzimanje proizvoda na bazi omega-3 masnih kiselina.

Jointace Original je formula koja sadrži glukozamin i kondroitin u kombinaciji sa znanstveno potvrđenim mikronutrijentima za zglobove i hrskavično tkivo. Formuliran je na način da je potrebno uzeti samo dvije tablete na dan. Dostupan je u pakiranjima od 30 tableta (za 15 dana) i 90 tableta (za 45 dana).

Vitamini C, D, E i B12 koji upotpunjuju djelovanje glukozamina, kondroitina, ekstrakta đumbira i ostalih mikronutrijenata. Važno je napomenuti kako je kondroitin u ovom proizvodu najbolji LMW (low molekular weight) kondroitin, odnosno kondroitin male molekularne težine što omogućuje punu apsorpciju u organizam. Vitamin D3 u ovom proizvodu je u formi kolekalciferola. Identičan je prirodnom vitaminu D kojeg organizam proizvodi kada je izložen sunčevim zrakama.

Osnovne karakteristike:

- Kompletna formula za zglobove i hrskavicu.

- Ne sadrži umjetne boje

- Ne sadrži prezervative, laktozu ili plijesni

- Jointace nije testiran na životinjama

Odobrene zdravstvene tvrdnje:

- Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva.

- Vitamin D, cink i mangan doprinose održavanju normalnih kostiju.

- Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice.

U ayurvedskoj medicini đumbir se stotinama godina koristi za artritis i druga reumatska oboljenja. Neka istraživanja pokazuju da glukozamin pomaže obnovu hrskavice, dok kondroitin na sebe vezuje vodu i djeluje podmazujuće. U kombinaciji s vitaminima i mineralima ova formula je, prema ocjeni britanskih kupaca, najbolja formula za zgobove na tržištu. Uz ovaj proizvod preporučamo i kurkumu kao i ostale proizvode iz Jointace linije.

Sadrži u dnevnoj dozi (dvije tablete): %P.U.

Glukozamin sulfat (KCl) 1.000 mg *

Kondroitin sulfat 400 mg *

Đumbir (Zingiber officinale, ekstrakt korijena) 80 mg *

Vitamin D (D3, kolekalciferol) 20 µg 400

Vitamin E (D-alfa tokoferil sukcinat) 40 mg 333

Vitamin C (askorbinska kiselina) 60 mg 75

Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) 400 µg 200

Vitamin B12 (cijanokobalamin) 20 µg 800

Cink (cinkov sulfat) 10 mg 100

Bakar (bakrov sulfat) 1.000 µg 100

Mangan (manganov sulfat) 4 mg 200

Selen (natrijev selenat) 120 µg 218

Sastav: Glukozamin sulfat, sredstvo za povećanje volumena: maltodekstrin, kondroitin sulfat, emulgator: mikrokristalna celuloza, tabletna ovojnica (prirodna bojila: bakar klorofil, titanij dioksid, hidroksipropilmetiliranaceluloza, hidroksipropilirana celuloza, glicerin), askorbinska kiselina, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid; stearinska kiselina; magnezijev stearat, d-alfa tokoferil sukcinat, cijanokobalamin (nosač: trinatrijev citrat; limunska kiselina), cinkov sulfat, maganov sulfat, kolekalciferol (nosač: trigliceridi srednjeg lanca, akacija, saharoza, kukuruzni škrob, antioksidans: DL alfa tokoferol), đumbir ekstrakt, bakrov sulfat, pteroilmonoglutaminska kiselina, natrijev selenat

Sadrži soju, kukuruz, rakove i ribu.

Uporaba: Uzeti dvije tablete dnevno uz glavni obrok. Popiti s vodom ili hladnim pićem. Ne žvakati. Preporuča se redovita upotreba. Može se koristiti može koristiti dokle god je to potrebno.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Ukoliko sumnjate na bolest, uzimate lijekove, patite od alergija na hranu ili ste alergični na neki od sastojaka, trudna ste ili dojite, prije upotrebe ovog proizvoda konzultirajte se sa stručnom osobom. Jointace prirodno sadrži hitin. Dijabetičari i osobe koje uzimaju antikoagulanse prije upotrebe trebale bi se posavjetovati sa svojim liječnikom. Ova formula zamjenjuje druge Jointace proizvode.

Veličina: 90 tableta 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
90
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Tablete
Pogodno za
Muškarce
Odrasli
Sportaše
Stariji
Žene
Sadrži biljke
Đumbir (Zingiber officinalis)
Sadrži vitamine
Vitamin B9 - folna kiselina
Vitamin B12 - kobalamin
Vitamin C
Vitamin D
Vitamin E
Sadrži minerale i mikroelemente
Bakar
Cink
Mangan
Selen
Sadrži ostalo
Glukozamin
Kondroitin
Posebni atributi
Bez bojila
Bez laktoze
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
2
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu